Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 18 yıl kanka ya azıcık idare et okul sınvlar bide cafe anladın sen onu :)
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl ayıp ettin bedava işçiyi kim kaybetmiş ama ben buldum çalışmak istersen gel
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl ayıp ettin bedava işçiyi kim kaybetmiş ama ben buldum çalışmak istersen gel herşey paramı aşkolsun Sevgi topiğiniz yeter bana
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl saol be helal sana bu arada yarın 7 de gel iş başına hemen gerçi burası başkasınındı ama
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl saol be helal sana bu arada yarın 7 de gel iş başına hemen gerçi burası başkasınındı ama 7 çok erken diilmii Biraz ileriye alsak saat olayına bi kıyak geçersin herhalde güsel arkdaşına
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl 7 çok erken diilmii Biraz ileriye alsak saat olayına bi kıyak geçersin herhalde güsel arkdaşına Hayalperest'çim dedik bağdırımıza bastık şu yaptığına bak ya
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl tmm pe tmm fazladan uyumayı bende severim nese sen 9 da gel sende şakadan anlamıon pe
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl tmm pe tmm fazladan uyumayı bende severim nese sen 9 da gel sende şakadan anlamıon pe Allah razı olsun!! Ben demesem sabagın kör karalığında benii yola koyacaktın Neyse..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 18 yıl kısım erken kalkan yol alır die bişe var onun için bu arada ben gidiom
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl kısım erken kalkan yol alır die bişe var onun için bu arada ben gidiom erken kalkan yol alırmışmış bay çok bilmiş
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 17 yıl Bi zamanlar ne kalabalıktı burası..artık kimseler uğramaz olmuş..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 17 yıl aaaa cok ozlemısım ben burayı ya ınsanın hey gıdı gunler hey dıyesı gelıyo cafenın sahıbı mıne onun yardımcısı aca ve musterıler nereye kayboldular bole
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl aaaa cok ozlemısım ben burayı ya ınsanın hey gıdı gunler hey dıyesı gelıyo cafenın sahıbı mıne onun yardımcısı aca ve musterıler nereye kayboldular bole Dün gece dolaşırken takıldı gözüme..ben de hey gidi günler dedim..en süper cafe bizim kafeydi Hadi canlandıralım tekrar Sabah uğrayanlara çaylar benden
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Çay'ı Lilaç demledi birinci sınıf Çaykur.. Simit ve kaşar bugünlük müessesemizin ikramı buyurun..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Olsun şeker sende bir bardak çay içersin,bak zahmet çekip demlemiş Lilaç,zaten yarın ücrete tabi olacak...
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl gunaydın herkeze.bısı yemeyelı 39 saat oldu.bı tane halleyı saymazsak tabı bugunde olmedık bakalım kac gun daha dayanacam
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl gunaydın herkeze.bısı yemeyelı 39 saat oldu.bı tane halleyı saymazsak tabı bugunde olmedık bakalım kac gun daha dayanacam neden? ölüm orucunamı başladın yoksam,ikram ediyoruz ye işte..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Beğendiniz mi çay güzel olmuş mu Bu konuda uzmanım beğenmedim diyen varsa çıksın kapışalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.