Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl buranın sahibi şu anda yok sen gel bizim cafeye cafe ikizler ii tamam gelirimm
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl ooooo ii o zamanzaten öğrenci milletindenim paramda yokkk sıcak bişeyler ii olur
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl tmm sana daha sonra da öğrenci indirimi uygularız içeceğin cafe ikizlerden alıcaksın
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl olur onlarada indirim sen hele bi getirde arkadaşlarını neyse (aramısda kalsın her getirdiğinden komisyon alırsın )
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl vay o zaman kampüs sen,n hizmetinde herkesi getiririm sende artık cafeler zinciri kurarsın sayemde de benide ortak yaparsın artık
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl kanka ben şimdi yemeğe gidiyorum geldiğimde tüm bulaşıkları yıkar temizliğide yaparım
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl ya sen koysana herhangi bi resim manzara avatarına bak bukamadıysan yardım ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.