Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl bende sahur menüsünü soracaktım ama kimseler yok cafede ne yapalım artık çadıra gideriz herhalde....
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl cafemis ramazan ayı boyunca sahura kadar açıktır ama verdiğinis siparişleri yaptıracağınıs birilerini bulursanıs ben sahurda burda olamadığım için sahurda çalışacak bir eleman alabilirim cafeme
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl plaza değil kankim plasa ayyyyyy tşk ederim kuşum nie sahmet ettin nerden aldın kıss plasayı maket falan değil demi kankim
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Kıs ya ölersem , Kankim yürü çıbık kendi topicimise gidelim sus kıss ağsından lodos alsın olar kankim ramazandada çalışıyomu bu caffe iftardada açıksınız galba çalışıyo tabe ama ne iftar zamanı ben varım ne de sahurda
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl yaa kimse yok mu bu cafede ?????????? ben bi kahve istiyom yapçak bulsam bi de.......................................
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl iftara kadar kapalıyıs maalesef iftarda gelsene , sana kahve yapcak birileri olur mutlaka
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl eet arkadaşlar prenses bisim cafeye uğamıyo nedeni çok belli onu buradan kınıyorum bana kızgın olduğu için bi bisim cafemise uğramadı
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Yuk be electro canı kahve istemiş o yüsden gelmişti benim cafeye
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kıss niye bosdun ne yemini kankim nie etmedin etmediysen nası bosdun
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl kıss kankim ne varmış benim halimde kankiiiiiiiimmmmmm iftara kaç saat kaldı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.