Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl durun sakin olun, hoşbulduk asılacak bişeyler arıyorum, cümbüşemi düştüm aceba?
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Geceye asılabilirdin.. Ama artık onun başı bağlı.. Kör Mine gelmedi mi daha
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kıs natii burda büyüklerin varken sana laf düşermi Şey sise espresso getiremmi Necati bey Kıs natiiii koş bi sandalye getir
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl neyse şaka yapıyorum zaten, cümbüşü gördüm dayanamadım kız kıza muhabbet iyi gidiyo anlaşılan?
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl merhabayn arkadaşlar Benim bildiğim Necati Şaşmaz Merhabayın demez, karizma dağıldı bence daha en başta
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Hadi be banane git kendin getir Körsün iştee kööörr Ne biçim pc'n var
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sanemavi karıştırma o tarafını Kankim koş sütlaç getir Necatiye
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Katılıyorum sanem... Ayrıca gürültü yapan sensin gece... Necatininde paçalarından kalksan diyom hani..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sanemavi karıştırma o tarafını Kankim koş sütlaç getir Necatiye peki peki sustum
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl durun sakin olun, hoşbulduk asılacak bişeyler arıyorum, cümbüşemi düştüm aceba? kankim sütlaç kalmadı demiştim necati bey kabak tatlısı yermisinis enerji verir
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Katılıyorum sanem... Ayrıca gürültü yapan sensin gece... Necatininde paçalarından kalksan diyom hani. Yeşim gelio kafana terlik peki peki sustum Susma kıs
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl sanemavi; belkide necati görünümlü başka bi şahısımdır hem karizma dediğin nedir? ben karizmaya sadece kur yapacağım zaman ihtiyaç duyarım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl hem karizma dediğin nedir? ben karizmaya sadece kur yapacağım zaman ihtiyaç duyarım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl kankim sütlaç kalmadı demiştim necati bey kabak tatlısı yermisinis enerji verir Kıs o kabak tatlısını kimse yemio habire dürtüyon milletin gösüne sanemavi; belkide necati görünümlü başka bi şahısımdır hem karizma dediğin nedir? ben karizmaya sadece kur yapacağım zaman ihtiyaç duyarım Bencede Kıs kankim koş ay çöreği getir
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Ay bayilciim artık Minee Gördüysen gördüm de cıkcam ben gıııııı
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl sanemavi; belkide necati görünümlü başka bi şahısımdır hem karizma dediğin nedir? ben karizmaya sadece kur yapacağım zaman ihtiyaç duyarım Öyle olduğun kesin... Gece Yağmuru bu sahte Necati Şaşmaz...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kankim şuna gördüm de artık nütfen Hemen getirsin kankim sise çörek mörek
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Kahya kim olaki o bilir hah atımda gelmiş ben bi gidip şuraları buraları alıpda geleyim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Mine seni terk ediorum Bekliyemiyciim artık ya Hadi bye bye Kıs fotoyu görünce kal mı geldi naaptı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.