Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl elımızde sade karpus suyu kalmadı votkalı karpus suyu var sade kahvemızde yok votkalı kahvemız var Herşey votkalı diosun yani toprağım votka şişesini kafanda kırmadan getir şu karpus suyunu çabuk
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl yaa jön abii ben de bi nescafe alsamm baska bı ıstegınız varsa hıc cekınmeden soleyebılırsınız mıne ve aca nerde nasıl cafe burası
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl yok istemem yağmur abla.. sen şimdi beni 2ye böler yapıştırmaya kalkarsın.. prenses baksın falıma..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl onlarsız eksik kalıyoo cafenin neşesi di mi jön abi bu arada bi de rondo getirsen
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl 8 e.. oldu olacak 32 ye bölseydin.. banane bana fal baksın birisi... demin baktırdım aslında ama..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Toprağım kafanı votka şişesinden çıkarda bi dünyaya bak neler oluyo hangi bisküviler üretiliyor Yeşim 32 diyecektimde korkarsın diye demedim
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Toprağım kafanı votka şişesinden çıkarda bi dünyaya bak neler oluyo hangi bisküviler üretiliyor Yeşim 32 diyecektimde korkarsın diye demedim bence dee... arkadaşa katılıyorumm reklamı bile var yahuu rondonun
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl prenses.. en güzel meslek bırakılır mıydı hiç.. bir de daha bana bakmamışken.. sende az cani değilsin yağmur abla.. söyle bakem hangi nezaretten kaçtın.. oraya yerleşcem..
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl bence dee... arkadaşa katılıyorumm reklamı bile var yahuu rondonun
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl 8 e.. oldu olacak 32 ye bölseydin.. banane bana fal baksın birisi... demin baktırdım aslında ama.. Önce biri sana şöyle bol köpüklü bir kahve yapsın. Sen kahveni iç sonra da bir dilek tut. Fincanı kapa soğuyana kadar sakın kaldırma, soğuyuncada bana haber ver. Ben bakarım
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl falcı ablam gelmiş hoşgelmiş.. tabe olur bir dilek değil 40 dilek tutarıs.. eeee hane benim kahvem..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl olivia hani sana kimse kahve getirmemişti kız buz gibi olmuş... çuk çuk çuk!!!
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl anam.. ne saman getirmişler kahvemi.. heralde ben o saman görmemişim.. (eh be prenses yakacam çıranı.. )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.