Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl kısmetin açılıyo bacım senin çok neşelisen sen bugün bi haber alacen amma .. gerisini göremiyom sanırım bişey vermen gerekçek
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl daha ne söyledin de, ne istiyosun aaaaaa Gece Yağmuru sakın bişiy verme !
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl hıh şim di oldu dur bakalım aşk hayatında bi dalgalanma var gibi hafif durgun sanki di mi?
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Al bi 20 lik Ayyyyy gitti paralar! O baksın birde ben bakayım o zaman...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl hadi sen bak biras da ee meslektaşız ne de olsa bütün paraları almak olmaz di miiii
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl hıh şim di oldu dur bakalım aşk hayatında bi dalgalanma var gibi hafif durgun sanki di mi? bilmemki Ayyyyy gitti paralar! O baksın birde ben bakayım o zaman... merak etme ben geri alırım o parayı
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl vermem ki beinm param o hem verilen şey geri alınmas ayıp ayıp kahveyi kim koyuyodu bi bardak ta ben alsammmm
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl vermem ki beinm param o hem verilen şey geri alınmas ayıp ayıp kahveyi kim koyuyodu bi bardak ta ben alsammmm Ben yapmıştım ama ben kahveyi fincana yapıyorum, bardakta hiç denemedim, yapmaya kalksam iyice köpüğü kaçacak kalk kız gibi sen yap
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl O kankimin devrindeydi paraya pek değer vermesde ama ben çok değer veririm
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl demek öyle....haa sahibi değiştirelim diyenler el kaldırsınnnn(bu arada devir atladım gececimmm... acemi olmak da bişeydir en azından çaylak tan ii)
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl demek öyle....haa sahibi değiştirelim diyenler el kaldırsınnnn(bu arada devir atladım gececimmm... acemi olmak da bişeydir en azından çaylak tan ii) Oylama ile mi oluyo bu işler
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Brandy kalmadı toprağım o ne be kalk bana bi karpus suyu getir sen toprağım
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl jön abim hazır ayaktayken bana da bir yorgunluk kahvesi yaparsın dimi.. sonra fala kim bakcak söleyin çabuk.. (kahvem yapıldıda falım kaldı..)
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl elımızde sade karpus suyu kalmadı votkalı karpus suyu var sade kahvemızde yok votkalı kahvemız var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.