Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Burası çok toslanmış ıyyyyyyy tesgahın üstünde dolanan bu böcükde neyin nesi Ben hemen gidemde zabıtayı ve uğur amcamı çağıramda gelem demi kankim
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Burası çok toslanmış ıyyyyyyy tesgahın üstünde dolanan bu böcükde neyin nesi Ben hemen gidemde zabıtayı ve uğur amcamı çağıramda gelem demi kankim kıss kankim o böcük değil besliyorum onu ben evcil o evcil korkma kıss uğur amca çoooooookkkk geldi benim cafeye ama o gittikten sonra mühürü açıp yine çalışmaya devam ediyos bis napalım ekmek teknem burası benim
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Bu böcüğü besliyonmu Kıs bu insanıda yer be nasıl beslemek bu Uğur amcaya bunu söyleyecem kankim merak etme
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl elindeki hançeri verirmisin beş dakika.. Napcan Söyle ona göre vereyim Parmak izlerimi sileyim bari
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl yooo elmayı soycam.... Ayıp yahu niye soyacan elmayı İyi, al bari
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl MERHABA..........arkadaşlar.............iyisin umarım......... limonlu bi soda rica etsem..........bira içemem bu saate ..çalışıyorum da....
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl al sanada kivi vereyim canın çekmiştir.. Ben kivi sevmem bayılırım MERHABA..........arkadaşlar.............iyisin umarım......... limonlu bi soda rica etsem..........bira içemem bu saate ..çalışıyorum da.... Hoşgeldin abicim
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Bu böcüğü besliyonmu , Kıs bu insanıda yer be nasıl beslemek bu Uğur amcaya bunu söyleyecem kankim merak etme kışın bayağı kilo aldıda ablası şimdi zayıflamak için yürüyüş yapıyo bi tane demli çay çeek... tek şekerli olsun... çayınıs birasdan geliyo erbayım MERHABA..........arkadaşlar.............iyisin umarım......... limonlu bi soda rica etsem..........bira içemem bu saate ..çalışıyorum da.... hoşgeldin erdal abi limonlu soda kalmadı şeftali suyu getiremmi abicim sana
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl erdal abi bu senin meyve suyun erbayım bu da senin çayın tek şekerli
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl erdal abi bu senin meyve suyun hep böylemi bakar senin gözlerin...........teşekkür edrim........MINEU....
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl cay ıstıyorum ustu kalsın al o parayı cebine koy kardeş çayın benden olsun biz böyle tokgözlüyüsdür
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.