Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl heyyy buranın garsonu nirde,bana bi kahvaltıı kısım bu saate kahvaltı mı kalır birasdan öğle yemeği çıkcak
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl ama ben kahvaltı yapmadımmm sen kahvaltı yapmadın , bende açayı bulamadım açayı bulsam hasırlattırcam bişeyler ama
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl ooo bura nerdeyse bütün kıslar toplandık topici olmuş.... dağılın bakem sedoş sende bi çay kap bana ordan..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Ne hasırlatacan kankim bende istiyom banane aman sen eksik kalma ooo bura nerdeyse bütün kıslar toplandık topici olmuş.... dağılın bakem sedoş sende bi çay kap bana ordan.. afiyet olsun sayman abi sedoş sahile gitti de gesmeye ben getirdim çayını
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Of of of kimin kardeşi be... Ellerin dert görmesin.. afiyet olsun abicim çaylar beleşmi? yeni gelenlere beleş ayağın alışsın
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Ben hiç bişey istemiyom bu ne biçim çay ıyyyyy imam geldi aklıma Bu cafeyi kapattıracam sen bana nasıl eksik kalma dersin
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Ben hiç bişey istemiyom, bu ne biçim çay ıyyyyy imam geldi aklıma Bu cafeyi kapattıracam, sen bana nasıl eksik kalma dersin bisim çaycı imam saten camiden vakit buldukça buraya gelip çalışıyo yoksa imam yine mi aynı şeyi yapmış okadar da ikas ettim yine yapıyo bu cafeyi kapattıramassın kankim uğur dündar gelse kapatamas
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Merdiven altı cafeee hhıııı birde imam var demek bu işin içinde anlamıştım zaten Uğur dündar gelemes zaten işi var beni gönderdi (yerse )
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Eh madem öyle bi soğuk meyve suyu alayım afiyet olsun kankim eferim böle ol işte ayağım alışsın evet , belki ilerde cafeye el koyarım ne dedin seeennn şırang
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl afiyet olsun kankim eferim böle ol işte kıs kankim sen görebiliyonmu eklediğin resimleri saol börtü böceğim benim
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl kıs kankim sen görebiliyonmu eklediğin resimleri saol börtü böceğim benim kendi eklediklerimisi görüyos herhalde bişey değil bu arada börtü de sensin böcek de
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl O zaman hep ben ekleyim resimleri kankim Bu arada börtü böceğim bi limonlu maden suyu alabilirmiyim
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl maden suyu zararlıymıs saglık bolumunde yazıyor onun yerıne rakı getırrımmı sana
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl maden suyu zararlıymıs saglık bolumunde yazıyor onun yerıne rakı getırrımmı sana Aman istemem kalsın saol toprağım beni bu kadar düşünme kankim ahmet bi soru sordu ,sararlı dio rakı ister misin dio Duyduk sağır değilis herhalde,ne tekrarlıyon
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl o şırang yazan şahsı muhterem biraz büyüklerine saygılı olsan diyorum! illa kanlımı devir alalım cafeyi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.