Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 yaaa efet gerçekten maşşallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kısss yok yeşim isinli , ben yaptım gerçekten, senin için kankim Çok duygulandım ve utandım kankim Ben günün anlam ve ehemmiyetini unutmuşum tşk ederim canım... bunsuz olmas topragım 10 bını gecmıssın daha nıce 10 bınlere mıne ne cok seyler yapmıssın elıne saglık Saol toprağım dumtıs dumtıs dumtıssssss bende müzik yapar,şarkı söylerim sise depresyondayımmmmmmm unutuldummm aldatıldımmmmm sevgilimden ayrıldımmmm çok yalnızımmmmmmmm Kısım orksetra var sen yorma kendini maaşallah 10000 mi herkese laf yetiştirebiliyor demekki Demekki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 mıne ne cok seyler yapmıssın elıne saglık afiyet olsun kardeş depresyondayımmmmmmm unutuldummm aldatıldımmmmm sevgilimden ayrıldımmmm çok yalnızımmmmmmmm kısım başka şarkı bulamadınmı Çok duygulandım ve utandım kankim , Ben günün anlam ve ehemmiyetini unutmuşum , tşk ederim canım... sen mi utandın bişey değil canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sen mi utandın bişey değil canım Kankim pasta,börek ve çörekleri kafana yeme istersen ziyan olacaklar sonra Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 celıne bı türk kayvesi kap gel ,bende fal bakcam size Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 kahveyi natali yapsın hem alışmış olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 kahveyi natali yapsın hem alışmış olur Selin bak elimde kalıcaaaaaan Buyur ablacım iç sen kahveni.. Falıma da bak olur mu Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 natalii burda sıra war geç bakiyim arkayaa önce bana bakcak aplam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Hadi be Abla bana bak önce kısmet var mı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ehum ehum kıs bu ne tum kahveyı yalamışsın bişe kalmaış ama bıkaç şey sallayam 3 vakte kadar yan odaya geçicen 1 vakte kadar gülecen 10 vakte kadar 27 olacan abe at bı beşlik ne bedavası at beşlik dıyom be saçını başını yolarım.ha hızaya gel ha sıra natalyada kıs fıncanı çevır dedık sen nıye dönuon,fıncanı türbe mı sandın Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ben söliyim senin önünde bi yol war o yoldada kazı çalışması war ortalık toz duman olmuş göremiom ilerisini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 3 vakte kadar yan odaya geçicen 1 vakte kadar gülecen Ben buna koparım Seliiiiinnnnn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 evet natalıa,görüyorum görüyorum yaw selın çekılsene onu görüomuşum sanada 2 vakte kadar bulaşık yıkamak görünuo kısım sonracıma hanene bır ayı doğmuş alalalaa sonracıma için bı kabarmış bi kabarmış çok yemek yeme bı dahaa aa göruorum bı at göruorum,yakında bı belgesel ızleysenn yaw senın ksımetın bağlı bı tane anahtar getır açacam,çelık kapı anahtarı olsun çunku sıkı bağlamışlar ee atasan bi beşlık atasen dedım,ne sedelinası herşey paraylan,yolam gıs senı ha.ha hızya gel işte Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ben buna koparım Seliiiiinnnnn ben koptum bileee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Sedoş odamı topladıgım da gözüküo mu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 valla senin oda çok dağınık o fıncana sığmaz tarot bakmak lasımmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Bildi gıııı Cok dagınık.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 bende gördüm o odayıı cidden çok dagınık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Sus eşyalarımı kimseye söleme Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 çok bişi görmedim zaten bi iki tane kot wardıı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Geberme emi sen T-şörtlerimde vardı Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ayakkabıda wardı bikaç tane sankii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 o yürüyen pantolon da ne,aa natay miş.kız eşyaların arasında kaybolcennnnnnnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Resil olduk tamam susalım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ya hani benım falımmmmmmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.