Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ıletı sayım 1907 olmus fbmızın kurulus tarıhı bunu bı tekılayla kutlayım dedım
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bu kutlamayı burda yapamazsın sen bilmez misin bu cafenin sahibi bendeniz gs'lidir
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl milletin siparişleri birikmiş burda açayla gülsünde topiclerde fink atsın Allah'ım neydi benim günahım da bu iki zıpırı başıma sardım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl aca greve mı gırdın ısler bırıkmıs grevdeysen sole bende grev yapım maksat muhalefet olsun
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl yok bee ne grevi bende bu patron varken ben grev falan yapamam işlerim vardı ondan gelemdim 2 gün kusuruma bakmayın şekerler ne getiriyoruz şimdi kahve,cola,bide ayran o yaylan diyen müşterinin saçlarını yolarım haberi olsun
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl bu kahveler coal bulamadım buzlu limonata var bu da ayran afiyet şeker olsun...
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl yok bee , ne grevi bende bu patron varken ben grev falan yapamam işlerim vardı ondan gelemdim 2 gün kusuruma bakmayın şekerler sen benim gibi patronu öp de başının üstüne koy benim iş yerimde çalışanlar disiplinli olmak sorunda kısım ben anlamam öle işlerim vardı falan 2 günmüş resmen 1 ay oldu nerdeyse aça hanım cafede sisi görmeyeli
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Slm cafe... Bir capuccino alabilir miyim? Yanında da tereyeğlı iskender
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Slm cafe... Bir capuccino alabilir miyim? Yanında da tereyeğlı iskender capuccino ve iskender mi aça kısım nerdesin bak müşteri geldi
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl capuccino ve iskender mi yani ikisini eş zamanlarda yemeyeceğim tabii birini önce birini sonra
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl ne saman yersen ye kısım istersen şöle yap capuccinoyu iskenderin üstüne gesdir
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl ne saman yersen ye kısım istersen şöle yap capuccinoyu iskenderin üstüne gesdir Siz getirin hele sonra ben onu da denerim
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Siz getirin hele sonra ben onu da denerim açaaaaaaa nerdesin kıss bak müşteri siparişlerini beklemekten ağaç oldu, gitcek şimdi
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl kankimin 10000. ileti sayısı şerefine parti vaaaaaaaarrrrr içecekler birasdan geliyo
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl hadi herkese afiyet olsun ellerimle yaptım kıss kankim anladın dimi
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Kankim kendi ellerin Yeşim Hanıma mı verdin yoksam ellerine sağlık ( yeşim hanım )
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Kankim kendi ellerin Yeşim Hanıma mı verdin yoksam ellerine sağlık ( yeşim hanım ) kısss yok yeşim isinli ben yaptım gerçekten senin için kankim
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl bunsuz olmas topragım 10 bını gecmıssın daha nıce 10 bınlere mıne ne cok seyler yapmıssın elıne saglık
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl dumtıs dumtıs dumtıssssss bende müzik yapar,şarkı söylerim sise depresyondayımmmmmmm unutuldummm aldatıldımmmmm sevgilimden ayrıldımmmm çok yalnızımmmmmmmm :crying: crying: :lol:
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl [ kankimin 10000. ileti sayısı şerefine parti vaaaaaaaarrrrr içecekler birasdan geliyo maaşallah 10000 mi herkese laf yetiştirebiliyor demekki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.