Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ay ayy ayyy ben sana kurban olurum aynen ya!!!haklarımı isteyemiyorum yeni patrondan ama yaşasın eski patronum desteklerini esirgemedi dilemiyorum mutluluk faaln ya tamam bende ne kadar ikiyüzlüyüm yaa yok yok memnumun ben hayatımdan
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl biz açayla baştan anlaştık 1 sene ücretsiz çalışırım dedi ama madem ısrar ediyosun açanın maaşına %50 zam yaptım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ederiz,biz iyiyiz ama sen biraz uykusuzdun en son gördüğümde hoşgeldin,sefalar getirdin bu arada
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ay ayy ayyy ben sana kurban olurum aynen ya!!!haklarımı isteyemiyorum yeni patrondan ama yaşasın eski patronum desteklerini esirgemedi dilemiyorum mutluluk faaln ya tamam bende ne kadar ikiyüzlüyüm yaa yok yok memnumun ben hayatımdan açaaaaaaaa bak şimdi verdiğm desteğide geri çektircen bana
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ben geldim kuzucuklarım nem war nem yok bakiim eskiden börek mörek kokusu gelirdi buralardan hadi bakem elleri görelim nerde o marifetli eller
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl yine gelir o kokulardan ayıpsın şekerim hatta fazlası bile gelir afiyet olsun herkeseee
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Pastalar, börekler beni besliyorsun ama hiç aç değilim, ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl bizede kaldımı buraya kim bakıyo..ya içim yandı bi yayık ayranı yokmu?????
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Burdayım haberiniz olsun niye ki cafede de mi yoklama almaya başladık
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl valla bazen self servis olur bazende keyfimiz yerindeyse müşterinin suyunu bile götürürüz
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl gece aplamın doğum günü münasebetiyle bir parti verelim... bu pastasıı bunlar içecekler buda benim hediyemm mutlu yıllar apla,iyiki doğdun aplaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.