Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl mineu able.. dün gelemedim kusura bakma.. işe giriş için evraklarımı hazırlıyodum.. ama hazırladım.. herkese günaydın.. içicek bişi isteyen var mı ???????
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl neyse bi daha olmasın adliyeden temiz kağıdıda aldın mı bu arada ben bi nescafe alıyım
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ece apla buda senin çayın inşallah çay resmidir yaaa.görünmüyodu ama
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ece apla buda senin çayın inşallah çay resmidir yaaa.görünmüyodu ama Ya aça bu ne... nerde bunu içinde çay..açık dediysek bu kadarda demedik.. Buranın yöneticisi nerde..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl nescafe için de,çay içinde (olmasa bile) teşekkür yok öylemi bi de teşekkür mü bekliyosun sen çay diye boş bardak getir üstüne üstlük patrondan aferim bekle Ya aça bu ne... nerde bunu içinde çay..açık dediysek bu kadarda demedik.. Buranın yöneticisi nerde.. ece abla nolur kusuruna bakma sen onun hemen şimdi getiriyorum çayını
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ablacım bunların daha 40 fırın ekmek yemesi lazım açaaaaaaaaaaa nereye kayboldun yineeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ece hanım ben en baştan affınıza sığınmıştım ama!!! resim görünmüyodu inşallah içinde çay vardır diye ? çok kırıldım yaaa:( tek başıma hepsine yetişemiyorum samaroğlanida yok
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl cafeye yeni elemanlar gelmiş bi çayınızı içelim bakalım nasılmış demli olsun ve tek şekerli....
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ece hanım ben en baştan affınıza sığınmıştım ama!!! resim görünmüyodu inşallah içinde çay vardır diye ? çok kırıldım yaaa:( tek başıma hepsine yetişemiyorum samaroğlanida yok Tamam tamam şimdilik affedildin..bi daha olmasın.. şamaroğlanıda nerdeyse çıksın ama olmuyo bu kıza bu kadar yüklenilmeski.. Minecim tamam şimdilik atma..biraz daha dene bakalım ne olacak..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun erbay bey çayınız afiyet olsun... teşekkür ederim eline sağlık...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.