Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl öğle tatili herhalde aysum yoksa garsonlarımın hepsi fişşek gibidir buyur bakalım türk kahveni patronun elinden de bir başka oluyor canım (hüpppp.)
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Teşekkür ederim Minem.. Ayrıca ben yokken cafeme iyi baktığın içinde ayrıca teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bize teşekkür yok mu yaaa ağlarım bende yazılı mazılı bi su getirmiştim
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Afedersin Açam şimdi farkettim.. Su getiren ellerini her daim mutluluklar kavrasın Arman abisinin bi tanesi..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun hayal-et hanımcığım sıcak çikolatanız armann abiciğim senin varlığın yeter teşekkür etmesen de olur
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun hayal-et hanımcığım sıcak çikolatanız armann abiciğim senin varlığın yeter teşekkür etmesen de olur cokk mercii
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Teşekkür ederim Minem.. Ayrıca ben yokken cafeme iyi baktığın içinde ayrıca teşekkür ederim.. aaaaa valla olmaz ben teşekkür ederim cafeyi bana bu kadar ucuza devrettiğin için
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Tamam senin olsun.. Zaten bi kovmadığınız kalacak neredeyse beni ..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl arman biz seninle daha öncede bu tarz şakalar yapıyorduk ama artık daha alıngan olmuşsun zannedersem
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl sevgili patronlarım kavga etmeyin lütfennn ben size istediklerinizi getiririm şimdi
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Yok sevgili Açam .. Bizim Mineu ile kavga etmemiz mümkün değil.. Bu bizim birbirimizi sevişimiz sadece Sende dinlen biraz artık .. Çok yoruldun sevgili çalışanım..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl ya bu cafede alkollu bişiler bulunur mu,yanlış anlaşılmasın dişime koycam da
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Bulunur emme ben sana daha kesin bi çözüm önerisinde bulunucam.. Ben gömleğimin kollarını sıyırırken sen bana doğru yaklaş hele.. Biraz acıyacak moraracak ama halldicem şimdi .. Geliyo şimdi yumruğum..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl hey garson bana bir bira yanımdaki fıstığa bi tekila............... allam ya bu ********* espiri nerden geldi aklıma...... selam millet ne habersiniz......kahveler benden gendi elimle yapcam.......
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl yaw ne kahvesi....dişiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm ben zehir aliiim bari
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl yavv 2 saattir bi gayfe yapacan da içecez nereye gittin yine...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.