Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl hep böyle dakik olmuşumdur arkadaşlar biz kankimle barıştık ve bunu kutlamak istiyoruz bize katılmak ister misiniz?
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl İyiki de barıştık kankim Bunu 40 gün 40 gece kutlayalım gerçi sen geceleri olmayacan ama olsun
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl HAYIRLI OLSUN................ ÇOK SEVİNDİM...... sevgiyle sarılın birbirinize.......
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl hep böyle dakik olmuşumdur arkadaşlar biz kankimle barıştık ve bunu kutlamak istiyoruz bize katılmak ister misiniz? o zaman hemen patlatım bı sampanya dostlugunuza
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl HAYIRLI OLSUN................ ÇOK SEVİNDİM...... sevgiyle sarılın birbirinize....... saol erdal abi inşallah abi bir daha küslük yok zaten
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl canlarım barıştığınıza çok sevindim dostluğunuz hiç bozulması inşallah
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl Hey noluyo bakim burda.. Kızlar süpersiniz..Dün inanamadım gerçekten, başlarda bu bir şaka dedim ama sonra yağmurum beni inandırdı ne yazıkki amaaaaaaaaaaaaaa... ben biliyordumki barışacaktınız... Valla dünden beri hafiye gibi peşinizdeydim, nerde ne yapıyosunuz diye.. of çok yorulmuşum valla.. Ya inanın o kadar mutluyumki şu anda işteki yoğunluk bile beni yıldıramaz.. Sizi çooooook seviyorum.. He bide yağmurcum şu avatarını değiştir lütfen, her gördüğümde ağlayasım geliyo...Eskisini istiyorum mümkünse.. oley bu parti süper..
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl dostlugunuza Saol toprağım canlarım barıştığınıza çok sevindim dostluğunuz hiç bozulması inşallah Amin Koğus ağası güzelyazım Hey noluyo bakim burda.. Kızlar süpersiniz..Dün inanamadım gerçekten, başlarda bu bir şaka dedim ama sonra yağmurum beni inandırdı ne yazıkki ... amaaaaaaaaaaaaaa... ben biliyordumki barışacaktınız... Valla dünden beri hafiye gibi peşinizdeydim, nerde ne yapıyosunuz diye.. .. of çok yorulmuşum valla.. .. Ya inanın o kadar mutluyumki şu anda işteki yoğunluk bile beni yıldıramaz.. Sizi çooooook seviyorum.. He bide yağmurcum şu avatarını değiştir lütfen, her gördüğümde ağlayasım geliyo...Eskisini istiyorum mümkünse.. oley bu parti süper.. Bizde seni çok seviyoruz ablacım Avatarı değitireyimmi gerçekten
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl Öncelikle Benim olmam gerek Focal Sonrada kankimin Sonrada içeçek bişiler olsa hiç fena olmaz
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl tamam biz gelmeyiz ozaman Yok ya Focal ben o manada demedim Baş rol oyuncu olarak dediydim yine çam devirdim çok tebrik yaparım kendimi Hadi başlayalım artık
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl insan bi tenezzül edip cvp falan yazar ya AÇA parti veriyoruz ama geç kaldın ya tüh biz seni unutmuşuz falan der ama nerdeeeeee çok kırıldım çaylarda biarzdan geliyor kriptex hanımcığım saygılar...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.