Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 seninde hic istegin bitmiyo kalta kendin al Gülsün senin en kısa zaman Türkçeyi sular seller gibi sökmen lazım Zira bir harf yüsünden değişik anlamlar çıkarmaya sebep olan güsel Türkçemisde her an herşey gelebilir başına Günaydın Focal Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 11 de anlıyorum doğru mineucuğum güzel insan doğu ve balkanların en iyi anlatıcısı sana teşekkür ettim sanıyodum ama atlamışım yanlışlık olmuş yani.kusuruma bakma affet artık büyüklük sende kalsın hem ben sana kahve de ısmarlarım bişey değil kahve şekerli olsun lütfen günaydın focalim günaydın kankim kankim doğru söylüyosun valla, gülsünün iletisini ilk okuduğumda bende bi durakladım acaba ne demek istemiş diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Günaydın kankim Zira ben ilk okuduğumuda yanlış anladım çünkü Neyse sende öle anlamışsın yoksa benim içim fesat diye düşünmeye başlayacaktım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 buyurun kahveler geldiiii hadi afiyet olsunnn Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 11 de anlıyorum doğru mineucuğum güzel insan doğu ve balkanların en iyi anlatıcısı sana teşekkür ettim sanıyodum ama atlamışım yanlışlık olmuş yani.kusuruma bakma affet artık büyüklük sende kalsın hem ben sana kahve de ısmarlarım demek bana yanlıslıkla tesekkur ettın ha. okdar soledım sana nası yapacagını yan masadan kahve gonderdıler dıyerek senın yerıne kahve bıle yolladım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Jön az laf çok iş kap gel bakem şurdan bir oralet Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 az yede hızmetcı tut hem ben yenı kaltım sen yap bana cay Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 sen yatağında yatarken biz 2 saat odu işe başlayalı çabuk getir şu oraletleri benimkinin oraleti bol olsun Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 alın oraletlerinizi ben getirdim. limonata da olur işte... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ya jöncüğüm sana dün teşekkür ettim ya. yardımların için saol yazmadım mıı kaleee ama tekrar teşekkürler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 yazdın aça uzatma artık bu konuyu aklıma getiriyosun, sinirleniyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 arkadaslar sıırlenmeyelım lutfen buyrun tatlı yıyıp tatlı konusalım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Sinirlendirmeyin kankimi Getirin bol oraletli oraletini Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 arkadaslar sıırlenmeyelım lutfen buyrun tatlı yıyıp tatlı konusalım saolasın jön iyi geldi bu çikolatalar bayılırım zaten çikolataya, ama kutuyu elimden almazsanız hepsini yiyebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 arkadaslar sıırlenmeyelım lutfen buyrun tatlı yıyıp tatlı konusalım Bu kutunun içinden 3,5 tane çukulata eksik senmi yedin bakim Kankim çekiştirip durma kutuyu yırtacaz çukulatalar dökülüp ziyan olacak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben daha hiç yemedim hem çekiştirme diyosun hemde kutuyu elinden bırakmıyosun bırakda ben rahat rahat yiyim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 alın size damla çikolatalı kek çok canım istedi yaaa yanında çay mı kaaave mi istersiniz? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben daha hiç yemedim hem çekiştirme diyosun hemde kutuyu elinden bırakmıyosun bırakda ben rahat rahat yiyim Bırakda rahat ben yiyeyim dio yaa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 çay için buyurun. bişey ödediğiniz yok bari benim cebimden olsun hadi afiyet olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Saol AÇA kimseden hayır yok zaten Şekerler nerde Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben 4 tane şeker alıyım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 şeker resmi bulamadım ayrıca karnım da çok acıktı.lütfen bana yemek getirinnnnnnnnnn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben 4 tane şeker alıyım Hayırdır sütlaçmı yapacan kankim şeker resmi bulamadım ayrıca karnım da çok acıktı.lütfen bana yemek getirinnnnnnnnnn Oldu üstünede orta şeker kahve yapalımmı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.