Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl yaaww o partıde bana bı kahve verın yaaww sole sekersız olan versıyonundan...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl minem ben bı kavee ıcem sora katılam partıye olmamı?? yaaww bı kafeın alam sora partıye gore takılırız olmamı....
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl olmaaaaazzzzz çok az kaldı zaten, 3...... 2....... 1...... diycez ve parti zamanı
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl eveeeeeeeettttttttt hadi bakalım parti başlıyo içecekler kimden
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl ya aşkolsun ama ben bu kadar uğraşıyım pastalar yapıyım kimse gelmesin
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl bende burdayım merak etme ıceceklerı bıle getırdım meyve suyu ne ıstersenız var....
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl hadi bakalım içeceklerde benden, bu defada kimse gelmezse partiyi iptal edicem hoşgeldiniz kızlar mizyalcim bu arada içecekler için teşekkürler
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl hey millet bakın parti iptal olabilirmiş ...acilen cafeye bekleniyonuz
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl vısneli cıkolatalı krem karamellı kek kruvasan mozaık pasta kestanelı kek
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl ya mahçup ettin beni mizyalcim, ne gerek vardı focalcim benim bizden biri olmamı, gezgin ve cerenimonunda usta olmalarını kutluyoruz gezgin bugün diyeti bozuver be bacım
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl neyi kutluyoruz benim usta oluşumu ve mıneu'nun bizden biri oluşunu canım focalım bozdum gitti
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Yazar Anam.. Ne oluyor burda..? Ne yapmışsınız buraya böle... Kadınlar matinesine çevirmişsiniz adeta.. Ohh ne ala tabaklar kaşıklar her bir yerde mahvetmişsiniz ortalığı yaa... Valla gitmeden etrafı temizleyin yoksa bozuşuruz ona göre haaa...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl ne mahcubıyetı tatlısı surda hep beraber vakıt gecırıyoruz yardım edeyım dedım sımdıden acık acık soylıyım bunlar benım ıcın kahve ıcmek ısteyen yapsın banane.....
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl amaaaaannn temizleriz be armancım, sende kalsana nereye gidiyosun bişey yemeden...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl aaaaaaaaa oldumu sımdı arman o kadar ugrastı kız partı yapalım dıye olmadı ucundan tutar yardım edersın daalırsa daalsın canım ortalık sankı hep partı yapıyoruz..... o kadar ellerımlen kahve bılem yapmıstım tamam hepsı banaydı ama sende ıcermısın acep
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Yazar Valla hanımlar hangi erkek bu böreklere pastalara içeceklere ve tatlı muhabbetinize dayanabilir ki.. Bana da verin bişiler ... Nasılsa akşam Gülsünle Natalia buraları toplarlar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.