Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl arkadaşlar ben bulamadım erik ve kiraz resmi, biri bulsun da göndersin şu kızcağızlara...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Yazar Alın ya eriğinizde kirazınızı da .. Hasta ettiniz beni şu kış vakti yaz meyvalarını bulucam diye.. Hey güzel Allahım şu cafeme bi normal müşteri uğramaz mı ? Nedir benim bunlardan çektiğim..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl arman çok güzel çoook tşk seni de epeyce uğraştırdık... ortak olmak isteyen varsa buyursun arkadaşlar
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl kuşum buldun da bunama çocuk uğraşmış bulmuş işte, ha kırmızı ha yeşil farketmez be boşveeeeerrr
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Alın ya eriğinizde kirazınızı da .. Hasta ettiniz beni şu kış vakti yaz meyvalarını bulucam diye.. Hey güzel Allahım şu cafeme bi normal müşteri uğramaz mı ? Nedir benim bunlardan çektiğim.. bunlar çok güzel ben de alabilir miyim ben geldimm cafe sahibi bana güzel bir kahveeeeeee sütlü olsun...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl günaydın herkese...... ben çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım, bana yiycek bişiler verin
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl Yazar Geçin mutfaktan alın.. Kafanıza göre takılın.. Ben yokum bugün.
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar bir orta kahve şöyle bol köpüklü olsun lütfen
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl ben bir fincan sütlü nescafe alabilirmiyim sütü bol ve köpüklü olsun lütfen
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl Nescafe Türk Kahveniz MINEUcum sana yiyecek birşeyler getirdim hayatım Başka birşey isteyen var mı
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl herkese selam...bana yorgunluk çayı verecek bir yardımsever arıyorum
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl kimse bişi vermiyor karçiçeğim ben vereyim sana çayını afiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.