Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl ya çok yorgunum bugün arkadaşlar .... çay falan ikram eden olsada içsek..
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Buyrunnn.. Çayın geldi çiçeğim.. ahh canım çok saol..mis gibide kokuyor..eline sağlık
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl hastamısın azizil geçmiş olsun kimse yokmuş bugün cafede nmereye gittiler bilen var mı
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl günaydınn kimse yok mu biraz erken mi geldim ne burda toplanacaktık arkadaşlarla kahvaltı yapcaktık galiba uyuyakalmış hepsi neyse ben fincan çay aliim belki gelen olur
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl günaydın hoşgeldinnn bu arada aklıma gelmişken yeni imzan ve avatarın güzel olmuş
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl bugün yine benim çok işim var ama hiç yapasım yok.... neyse yavaş yavaş gideyim ben..hadi size iyi eğlenceler sonra yine gelirim..
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl ellerine sağlık yaa bi sattir çay bekliyordukk sana da günaydın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.