Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Sen önce kendi sazanlığına bak + kefal bak da benim yazdıklarıma asıl sen atlama uğraştırma beni kendinle Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ya bir kahve bibardak su birde aspirin varmı alabilirmiyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 günaydıııııııııııınnnnn foruuuuuuuuummmmmm arman yine mi burda uyukladın kalkda focala istediklerini getir, baksana başı ağrıyo galiba... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...BEN HALA KAHVALTI YAPMADIM BİRİ ÇAYI GETİRSİNDE ATIŞTIRALIM BİŞİLER..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 günaydın karçiçeğim ne getirdin çaylar benden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 işte çaylarınız işte aspirininiz Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 saolasın gecem yağmurum bu iyi geldi allah ne muradın varsa versin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 saolasın gecem yağmurum bu iyi geldi allah ne muradın varsa versin Amin Ecmain Geçmiş olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 günaydın gece kuşum, nasılsın bakalım bugün? falımız çıktı mı bacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Günaydın canım iyi değilim sen nasılsın? Fal dediğin nedir ki fani şeyler bunlar çıktı tabiki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ne oldu bacım, hayırdır? moralin mi bozuk? ben herşeye rağmen iyiyim Allaha şükür. hiçbişeyi kafaya takmak istemiyorum... falının çıktığına sevindim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 günaydın karçiçeğim ne getirdin çaylar benden TOPKEK GETİRDİM İDARE EDECEN ARTIK...KIZLAR ÇAYLARI KOYUN BAKALIM HADE BUYRUN SOFRAYA...FOCAL BU ARADA İMZAN SÜPER ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 çaylar hazıııııırrr ... ben kakaolu topkek istiyorum ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Sen de hem göremiyon hem de herşeyi istiyon Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Sen önce kendi sazanlığına bak + kefal bak da benim yazdıklarıma asıl sen atlama uğraştırma beni kendinle Ben sen muhattap olmuyorum saydıklarının hepsi sensin! Dikkat edersen yazdığın hiçbişeye yorum yapmıyodum taaki sen sazanlık yapana kadar! Biraz susda kafamızı dinleyelim! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Sen de hem göremiyon hem de herşeyi istiyon napıyım gece kuşum, göremesemde istiyo işte canım boğaz işte durmuyo Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 TOPKEK GETİRDİM İDARE EDECEN ARTIK...KIZLAR ÇAYLARI KOYUN BAKALIM HADE BUYRUN SOFRAYA...FOCAL BU ARADA İMZAN SÜPER ... ii geldi ayaklarına sağlık teşekkür ederim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Biride bana açık bir çay verebilir mi... Bu arada Focal arkadaşım.. İmzan hakkaten çok süper olmuş.. İznin olursa eğer imzanı bende kullanabilirmiyim ve hatta senin imzanı burada ki vatan hainlerine karşı bir tepki olması açısından kullanmak isteyen arkadaşlar varsa kullanabilirler mi ? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ben çayımıda içtim tostumuda yedim ......ama şole gözel bi türk kayfesi içebilirim.....şekersiz olsun bol köpüklü olsun .... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 falına da bakıcaz ama ok Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ya kızım cafelerde fal bakmak yasak dedik ya, git evinde bak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 azizil olur mu şimdi türk kahvesi içipte fal bakmamak hem ceza yazarlarsa haraçlardan karşıla demedim mi ben Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 falına da bakıcaz ama ok yaf fal bakmaktan gına gelmişti bana bugünde benim falıma bakılsın...ne çıkacaksa..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Eyi hadi ikinizin hatrına 1800 ytl feda olsun ama 1 kerelik ikincide cafeyi kapatırlar ona göre Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Biride bana açık bir çay verebilir mi... Bu arada Focal arkadaşım.. İmzan hakkaten çok süper olmuş.. İznin olursa eğer imzanı bende kullanabilirmiyim ve hatta senin imzanı burada ki vatan hainlerine karşı bir tepki olması açısından kullanmak isteyen arkadaşlar varsa kullanabilirler mi ? nedemek kardeşim isteyen herkes kullanabilir kullandırabilirimza benimdeğil türklüğü bir şeref nişanı olarak bilen herkesindir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.