Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Sanki ben paranın resmini eklesem görecen neyse Balık kısmettir Bu iki kişi hep konuşur durur zaten bir araya gelince yapacak başka birşey bulamıyorlar Güzel Gacı tşk ederim
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Cafelerde fal bakmak yasak, hadi boşaltın cafeyi ,bide ceza yemeyek, daha bugün adamın biri 1800 ytl ceza ödedi! Bu cafe kaç bogaz doyuruyo biliyonuzmu ?
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl bilmez olur muyuz azizilcim, saymanın ve vakananın alkol masrafı, senin okul masrafın, meydünün makyaj masrafı nerden karşılanıyo tabiki bu cafe sayesinde ... o kadar haraç topluyosunuz, ceza gelirse ordan ödeyiver sana zahmet
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Cafelerde fal bakmak yasak, hadi boşaltın cafeyi ,bide ceza yemeyek, daha bugün adamın biri 1800 ytl ceza ödedi! Bu cafe kaç bogaz doyuruyo biliyonuzmu ? Niye tellal olarak da seni mi gönderdiler
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ben geldimmm oooo falmı bakıyonuz ben de isterim bir orta kahve kim ustası bunun
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ben gece kuşumun falına baktım angelım ama inan şu anda çok yoruldum fal bakıcak hal kalmadı, borcum olsun tamam mı bacım
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl bari bana da bakın durmum ehvalım ne olacak biz de öğrenelim...
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Niye tellal olarak da seni mi gönderdiler tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Azizil kardeş çok ayıp ama ... Lütfen müşterilerimize heleki bayan müşterilerimize daha nazik olalım dimi ama aaaaa..
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ben gece kuşumun falına baktım angelım ama inan şu anda çok yoruldum fal bakıcak hal kalmadı, borcum olsun tamam mı bacım canın saolsun güzelim o zaman ben bi soda aliim limolu
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl patron ilgilendi tabi müşteri daima haklıdır cicim... ben gidiyorum herkese iyi gecelerrrrrr beni özleyiiinnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.