Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 gezgin geçmiş olsun bacım teyzemi oluyoruz şaka şaka, soğuklardan da olabilir, dikkatli ol... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 huhuuuuuu ben celdim bana şole bol köpüklü bir türk kahvesi getürün Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 yok ya sanırım tansiyonla alakalı... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 ben geldimm bana bir suuuuuu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 günaydııııııııınnnnnnnnn kimse yokmuuuu? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 günaydın ben varım ama kimse yok sanırım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 herkese günaydın..ne güzel bir gün böyle ya.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ggüügüüüüünnnaaaaayyyyddddıııınnn fuuurruuuuummm............... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 günaydın kızlar karçiçeği maaşallah de, gerçekten çok güzel bi gün, güneşi özlemişiz valla eeeee ne içiyoruz? kızlar kimse gelmeden bi türk kahvesi içelim, bi de fal bakalım mı? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Göremediğn fincanndan nasıl fal bakacan neyse birazdan gelir kahven Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 aşk olsun gece kuşum yaaaa , hayal kuruyoduk şurda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Hayalini yıkmayım ben al kahven sonra da benim falıma bak bi Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ya benim bulantım geçmedi arkadaşlar üstüne de baş dönmesi geldi ayrıca arman ,made in turkey ve mıneu ilgi alakanız için çok teşekkür ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ohhhh eline sağlık kuşum bakarım tabi falına, kahvelerimizi içelim bakem, bide sigara yakayım ben kahveyle iyi gider Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ya benim bulantım geçmedi arkadaşlar üstüne de baş dönmesi geldi ayrıca arman ,made in turkey ve mıneu ilgi alakanız için çok teşekkür ederim Geçmiş olsun ohhhh eline sağlık kuşum bakarım tabi falına, kahvelerimizi içelim bakem, bide sigara yakayım ben kahveyle iyi gider Afiyet olsun:) Hadi bak bakalım falımıza Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 çok sağol gece yağmurum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 at bi 20 lik be bakem ne 20 liği bea tekrar geçmiş olsun gezgin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 e kızanım atasın bi 20 likde baksın şu garipcik falına yoksam eç bişey güremem be kuşcağızım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 e kızanım atasın bi 20 likde baksın şu garipcik falına yoksam eç bişey güremem be kuşcağızım şimdi bi daha bak bakim görebilion mu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 dur dur emen sinirlenme be gece kuşum bide 10luk at bakim belkim o zamanda görürüm bişeyler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 bide 10 luk istio bak artık yaaaaaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 aman beee ne cimri gacısın sen üle kızanım sana 2 tane kısa, 1 tanede uzuunn bi yol gözükür... uzun olan yola emen gitmezsin, ama kısa olan yollara bugün yarın gidersin... bi telefonun var be gacım, bu telefonu alınca pek sevinirsin, avalara uçarsın ... bide kısmet var sana, pek yakışıklı bi çocuktur bu, şöle uzun boylu, eli yüzü düzgündür bu gencin, sanada yanıktır... ee devamını 5 lik atmadan sülemem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 aman beee ne cimri gacısın sen üle kızanım sana 2 tane kısa, 1 tanede uzuunn bi yol gözükür... uzun olan yola emen gitmezsin, ama kısa olan yollara bugün yarın gidersin... bi telefonun var be gacım, bu telefonu alınca pek sevinirsin, avalara uçarsın ... bide kısmet var sana, pek yakışıklı bi çocuktur bu, şöle uzun boylu, eli yüzü düzgündür bu gencin, sanada yanıktır... ee devamını 5 lik atmadan sülemem para elinin kiri olsun bu kadar paraya düşkün olma şu fani dünya da bir telefonum var zaten kim bu yakışıklı bakim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 asıl paraya düşkün olan sensin beaaaa cebinde akrep var sankim... bi 5 lik atamadın hıh abe biliriz bi telefonun olduğunu, bu öle telefon değildir sevdalı gacı bu yakışıklının kim olduğunu açıklamayım şimdi, o kendini bilir beeeaa... ondan sonracıma küçük küçük balıklar görürüm, bunlar aberdir... sevindirici aber ... iki kişi seni konuşur, bunlara dikkat edesin... benden bu kadar be gece kuşum, eç mani vermeden bu kadar olur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.