Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl nerdesin be, nerde sızdın? iş güç nedersin..? valla heran uyuyabilirim..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Çene çalmayı bırakın.. Çok iş az laf yapın.. Bu akşam cuma gecesi çok kalabalık oluruz.. Her şey hazır mı .. Servisler tamam mı ?
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl selamm kimse yok mu ohooo herkes uyuyor daha bana şöle bir sütsüz nescayfeeee
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl ya 3 te yatmışım, maçı bekliodum uykuya daldım! Sabah kalktım 9,30 olmuş kaçırdım maçı!
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl o da doğru da maç izlemek keyifli olur yaa yine de kimin maçıydı
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl Rookie game! o ne dersin şimdi sen çaylaklarla eski çaylakların maçı!
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl tamam tamam ne vuruyorsun küççük çocuğa beee ala ala öğrendik iştee
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl inş. ama gece smaç yarışması ve diğerleri var! Çaylak maçından daha zevkli bişey!
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl Çene çalmayı bırakın.. Çok iş az laf yapın.. Bu akşam cuma gecesi çok kalabalık oluruz.. Her şey hazır mı .. Servisler tamam mı ? Çok mu kalabalık oluruz gerçi 1 günlük bir geçikme payı var ama herkes nerde
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl off offff cafede boş kalmış neydi ilk açıldığı günler dolup taşardı burası....neyse bir bardak çay alam kendime...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.