Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl sahibi nerde buranın bir kahve istedim hala gelmedi nerde gidiip bakiim şunlarrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl boşaltın len kapadım cafeyi..........bastırdım parayı bu akşam tek başıma oturcam hadi naşş naşş....buharlaşın....
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl boşaltın len kapadım cafeyi..........bastırdım parayı bu akşam tek başıma oturcam hadi naşş naşş....buharlaşın....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Günaydın herkese.. Arkada uyuyuyakalmışım.. Sızım sızım sızlıyor her bi tarafım..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl günaydın arman ben sana dedim orada yatma tutulur her yanın diye ama sakalımız yok ki
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Köşede ki büfe açılmışsa eğer çikolatayı oradan alıver sen gelene kadar bizde kahveyi hazırlamış oluruz gezgincim.. Gecem Yağmurum.. Haklısın aslında ama ne biliim sızmışım işte.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl günaydın mineu işte kahvaltın saolasın gece kuşum ama ben bu iletilere eklenen resimleri göremiyorum, mutlaka çok leziz bir kahvaltıdır ikramın ama göremiyorum işte iş yerinden girdiğim için nete bütün sitelere giremiyoruz, rama.com.tr den göndermişsin kahvaltımı sanırım...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Gezgin istediğin çikolata olsun be, kayfede yanında hazır! türk kahvesi verem dedim açılırsın!
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Gezgin istediğin çikolata olsun be, kayfede yanında hazır! türk kahvesi verem dedim açılırsın! aboo bunlar benim kimseye vermem valla........böcüğüm savolasın allah ne muradın varsa versin şunların gözelliğine bak.....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl asla olmaz meydün bunlar benim kimseye vermem ben şimdi onları deve yapacam ... aziz meydüne başka bir kahve çikolata versene benim çinıkınıma gözlerini dikmiş.... aç ne olacak....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl allaaaaaaaahhhh gezgin geldi işte sen kahveyi, çikolatayı içene kadar meydün gördünmü? tamam tamam gezgin sana yeniden söyleriz... azizil gezgine yeniden kahveyle çikolata gönderirmisin lütfen
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yokkkkkk ettim salındığın billur aynalarıııııı Şimdi uzun uykuların tam zamanıdırrrr Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığıııııı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadıııııı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsınnnnnnnnnnnnnnn Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysınnnnnnnnnnnnnn Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi................
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl saolasın gece kuşum ama ben bu iletilere eklenen resimleri göremiyorum, mutlaka çok leziz bir kahvaltıdır ikramın ama göremiyorum işte iş yerinden girdiğim için nete bütün sitelere giremiyoruz, rama.com.tr den göndermişsin kahvaltımı sanırım... Sonun da nickimi değiştirecem Kuşum Aydın aman işte Gece Kuşu yapacam Senin derdinden bende de var ben de şirketten takıldığım için bazı resinleri göremeyabiliyorum sorun değil Güzel bir kahvaltı hazırlamıştım senin için bilmem yumurtayı nasıl seversin rafadan yaptırmıştım ama gerçi ben yumurtadan nefret ederim de
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Yokkkkkk ettim salındığın billur aynalarıııııı Şimdi uzun uykuların tam zamanıdırrrr Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığıııııı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadıııııı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsınnnnnnnnnnnnnnn Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysınnnnnnnnnnnnnn Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi................ Bu nasıl dönüş Dreamer... Nerdesin sen yaa.. Dreamerin şerefine içkiler bugün zamlandı Şaka bi yana hoşgeldin arkadaşım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.