Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Farkettim ki forumda oturup soluklanacak bir mekanımız bile yok e bizde sanal cafemizi kuralım dedik ramazan sonuna kadar şimdilik alkollu içecekler sunmuyoruz ama isteyene bir sürü meşrubatımız var.. Garson ben hemen bol sütlü bir cayfe alayım... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ne güzel bir fikir böyle arman yaa .bazen diğer topiclerin içinde olur olmaz şeylerden bahsedip dururduk ve şöyle geyik yapacağımız bir yer olsa derdim.evet artık var oleyyyyyyyyyyyyyy. ben bir çay alayım açık ve şekersiz olsun.bu arada çayları kim demliyor servise kim bakıyor onuda bilelim. yada bu işi sıraya koyalım Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 çayları ben demlerim ama servis olayına hiç girmesem.. zira sakarımdır biraz.. çayını hemen getiririm karçiçeğim.. kendimede demli ve şekerli bir bardak çay alayım bari.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 OK CANIM HIMMMMIHHHH ÇAYDA ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK.SEN ZAHMET ETME BEN ALIRIM İLK GÜNDEN KAFEYİ DAĞITMAYALIM İSTERSEN.EE ANLAT BAKALIM NERDENSİN SEBLA NE DEMEK Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Ben cama servis elemanı alınacak ilanını astım bile ... Sebla canım birazdan kalabalıklaşır burası en az iki demlik çayın hazır olsun bu akşamlık serviside ben idare etmeye çalışıcam artık ... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ben istanbuldanım ve sebla, güzel göz ve uzun kirpik demektir... aranıza katıldığıma mutluyum.. umarım hep böyle güzel gider herşey.. çayı hemen demlerim arman ustacım... iki demlik birazdan hazır olur... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ben geldim 7 hamburger 5 kola 3 tane de cips hadi bakiim hanginiz getiriyorsa artık Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ben geldim 7 hamburger 5 kola 3 tane de cips hadi bakiim hanginiz getiriyorsa artık Geldi başımın belası olm sen ne sandın len burayı Ramazan çadırı felan mı hem sen öğrenci adamsın oturacağına kalkda yardım et biraz belki bahşiş filan verirelr feanamı olur ... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 AMANİN KANKAM GELMİŞ AZ YAVAŞ OL KANKA YEMEĞİNİ DAHA YENİ YEDİN.PATLARSIN SONRA SEBLA GOLGİYLE TANIŞMIŞMIYDIN.O KANALIMIZIN OLMAZSA OLMAZLARINDAN ABLASININ BİDENESİ HEMDE. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Geldi başımın belası olm sen ne sandın len burayı Ramazan çadırı felan mı hem sen öğrenci adamsın oturacağına kalkda yardım et biraz belki bahşiş filan verirelr feanamı olur ... yok abi servis falan anlamam ben ben cok güzel yerim abi Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 AMANİN KANKAM GELMİŞ AZ YAVAŞ OL KANKA YEMEĞİNİ DAHA YENİ YEDİN.PATLARSIN SONRA SEBLA GOLGİYLE TANIŞMIŞMIYDIN.O KANALIMIZIN OLMAZSA OLMAZLARINDAN ABLASININ BİDENESİ HEMDE. tanuştığıma sevindim golgi.. belli ki yemek yemeyi seviyorsun.. o zaman sık sık görüşeceğiz demektir bu kafede zira be buranın çaydan sorumlu görevlisiyim.. ama servise bakmıyorum..üzgünüm.. karçiçeğim çay nasıl olmuş canım? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 AMANİN KANKAM GELMİŞ AZ YAVAŞ OL KANKA YEMEĞİNİ DAHA YENİ YEDİN.PATLARSIN SONRA SEBLA GOLGİYLE TANIŞMIŞMIYDIN.O KANALIMIZIN OLMAZSA OLMAZLARINDAN ABLASININ BİDENESİ HEMDE. kanka sana öyle bi çamur attımki yüz yıl izi çıkmaz hehehehe,bu arada şımartıyon beni yaf tanuştığıma sevindim golgi.. belli ki yemek yemeyi seviyorsun.. o zaman sık sık görüşeceğiz demektir bu kafede zira be buranın çaydan sorumlu görevlisiyim.. ama servise bakmıyorum..üzgünüm.. karçiçeğim çay nasıl olmuş canım? bende tanıştıgıma sevindim ama benle tanıştıktan sonra yaka silkeceksin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 allah tam benlik şey geceleride burda kalsam......... bana getir orda ne varsa fark etmez donat bakalım nasılsa beleş gorgi çekil sıranı bekle önce ben geldim ........ya bırak o benim pizzam aç gözlü çık dışarı....yaaaa *********sin yemem ben o pizzayı tükürmedim sen neden tükürdün ...... vermiycem yiycem işte....ohhh benim pizzam işte Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 allah tam benlik şey geceleride burda kalsam......... bana getir orda ne varsa fark etmez donat bakalım nasılsa beleş gorgi çekil sıranı bekle önce ben geldim ........ya bırak o benim pizzam aç gözlü çık dışarı....yaaaa *********sin yemem ben o pizzayı tükürmedim sen neden tükürdün ...... vermiycem yiycem işte....ohhh benim pizzam işte ya garson hadi canım bize bi tanedaha pizze kim getirirse bahşişi kapar meydün içine etti pizzanın Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ARDAHANDA OLMANIN DEZAVANTAJLARINDAN BİRNİ DAHA YAŞADIM YA.ELEKTRİK KESİLDİ YENİ GELDİ SEBLA BEN BİR ÇAY DAHA ALABİLİRMİYİM ÇAY ÇOK GÜZEL OLMUŞTA. Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 lafı mı olur karçiçeğim..madem beğendin..afiyet olsun.. ben sahura da kalırım..beraber çay içer, birşeyler yeriz.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ARDAHANDA OLMANIN DEZAVANTAJLARINDAN BİRNİ DAHA YAŞADIM YA.ELEKTRİK KESİLDİ YENİ GELDİ SEBLA BEN BİR ÇAY DAHA ALABİLİRMİYİM ÇAY ÇOK GÜZEL OLMUŞTA. ne yani bizim burda elektrik kesilmiyomu yane kankiiii hoş geldin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 HOŞBULDUM KANKİ. BEN ELEKTİRİK SADECE BURDA KESİLİYOR DEMEDİMKİ HER YERDE KESİLİYORDUR AMA BURDA YAZ KIŞ HER AN BUNU YAŞIYORUZ..... ARMAN CAFENİN ADI NE PEKİ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 HOŞBULDUM KANKİ. BEN ELEKTİRİK SADECE BURDA KESİLİYOR DEMEDİMKİ HER YERDE KESİLİYORDUR AMA BURDA YAZ KIŞ HER AN BUNU YAŞIYORUZ..... ARMAN CAFENİN ADI NE PEKİ? kankii bugün kadroya yeni bi transfer daha yaptım bu arada cafenin simi golgi cafe olsun (kendimn için bişi sitiyosam namerdim ) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 YOK DAHA NELER BE KANKA BU NE BENCİLLİK PES DOĞRUSU NEYSE BULURUZ BİR İSİM HANGİ KADROYA KİMİ EKLEDİN .MSN BİR AÇSA HAVADİSLERİ ALCAM SENDENDE AÇMIYOR PC YİNE TUTUKLUK YAPIYOR. SEN BURDA ÖZETLE MERAK ETTİM Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 kanka benim msn acık zate sende bi problem var sanırım bu arada cafe karciceği cafe olsun ozaman Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 SORUN BENİM BİLGİSAYARDA.HALA YAPTIRAMADIM GİTTİ. NEYSE CAFENİN ADINA KURUCUSU KARAR VERSİN.BU ARADA CAFEYİDE BİZE YIKIP GİTTİLER BELEŞ DİYE İÇİP DURMUŞLAR OHH NE ALA. SEBLA NERDE YAA.KIZ GEL AZ KONUŞALIM KAYBOLMA ZATEN KİMSE YOK BU GECE CANIMIZ SIKILMASIN GEYİK ÇEVİRELİM BEN SİZE KAHVE FALIDA BAKARIM... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 bugün keyfim çok yerinde valla her türlü muhabbete girerim çıraaaaak hooooop bak ablan cagırıyo hadi bakiim Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 karçiçeğim , madem fal bakacaksın.. kahveleri hemen yapıyorum.. kahveni nasıl alırsın arkadaşım..orta, şekerli.. bu arada başka içecek varsa söylesin..hemen hazırlarım.. golgi arkadaşım..içiyor musun sende?.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 karçiçeğim , madem fal bakacaksın.. kahveleri hemen yapıyorum.. kahveni nasıl alırsın arkadaşım..orta, şekerli.. bu arada başka içecek varsa söylesin..hemen hazırlarım.. golgi arkadaşım..içiyor musun sende?.. ah işim yarına kalmasaydı pineklemeyecektim cafede neyse sen bana zahmet olmazsa soğuk bi su getir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.