Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 künefeeeeeeeeeee................ rüyamda künefe yemeye gidiyom..iyi geceler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 selamet iki kez göndermişim özür sevgili ipek bu nasıl bir güzelliktir..allah nazarlardan saklasın efendim torununuzu.. çok fazla tatlı Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 son olarak Abuzer kadayıf iyi geceler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Lezzet.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 sevgili ipek bu nasıl bir güzelliktir..allah nazarlardan saklasın efendim torununuzu.. çok fazla tatlı arkadaşım frozen gercekten süper tatlı allah herkezin evladını nazardan saklasın saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 künefeeeeeeeeeee................ rüyamda künefe yemeye gidiyom..iyi geceler kleo arkadaşıma ve bütün arkadaşlar künefe ısmarlayım mı diyorum saygılar Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 kleo arkadaşıma ve bütün arkadaşlar künefe ısmarlayım mı diyorum saygılar foruma gelince aklıma geliyor..dışarı çıkınca hep unutuyom....... ama kararlıyım birgün yiyecem...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 1001 baloncuk bolemıydı Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 foruma gelince aklıma geliyor..dışarı çıkınca hep unutuyom....... ama kararlıyım birgün yiyecem...... unutmayın mutlaka bir gün künefe tatlısı yiyin saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 uçmak kuş olmak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.