Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Dolunay altında Nil nehri Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 acı şişen gözlerr kalıntıları geçmeyen tek duygu.... -----------------------------------hüzün----------------------------------------- Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 o gecelerde tek dost olan karanlığı.. karanlık... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 cesaret sessizliğin içinde çığlık atmak...! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 karanlıkta gözüke bilmek... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Ra (Hürmetlerimi sunarım) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 lazca oyy uşağum...ya aklıma oralar geldi..o kadar mı güzel olur bi bölge..çok seviyorum karadenizi çokk.. orda sümela çok hoşuma gitti...pek bilen olmasa da ben sümela demek istiyorum.. sümela.. =) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ayder yaylası...! Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Araştırdım mısır unundan yapılan bir karadeniz yemeğiymiş Lezzet Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.