Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ne kadar kilosu kardeşim iimi alalımmı ? iftarda yeriz agaya beleş afiyet olsun al iftarda ye
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl agaya beleş afiyet olsun al iftarda ye o zaman akşam misafirim ol leviathanda gelsin iftar edek ha
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl o zaman akşam misafirim ol leviathanda gelsin iftar edek ha tamam iftara sendeyiz ne yapcan
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl tamam iftara sendeyiz ne yapcan sen gelde istediğini yaparız olmazsa içli pide yaptırırız...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl sen gelde istediğini yaparız olmazsa içli pide yaptırırız... ooo tamam yaw karnım acıktı
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl o zaman akşam misafirim ol leviathanda gelsin iftar edek ha Ben bunu da ciddiye alıyorum,akşama sizdeyim.Baklavada alıyım gelirken bari
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Ben bunu da ciddiye alıyorum,akşama sizdeyim.Baklavada alıyım gelirken bari ciddiye al tabii, ayıp ediyosun başımın üstünde yeterki gelin iftar dediğin nedir başka şeyle korkut beni kardeşim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ciddiye al tabii, ayıp ediyosun başımın üstünde yeterki gelin iftar dediğin nedir başka şeyle korkut beni kardeşim Korkması gereken benim çünkü İzmit biraz uzak bana
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Korkması gereken benim çünkü İzmit biraz uzak bana bak ona diyebileceğim tek şey kalacak yerimizde var
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl bak ona diyebileceğim tek şey kalacak yerimizde var Oohhh tamam geliyorum,işide bırakıyorum.Sizin orda tatilimi yapıp gelirim ondan sonrada da össye hazırlanmaya başlarım
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Oohhh tamam geliyorum,işide bırakıyorum.Sizin orda tatilimi yapıp gelirim ondan sonrada da össye hazırlanmaya başlarım çok çalışman lazım çooooookkkk
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Evet mutlu musunuz? mutlumusunuz derken ben tekim başkası yok tek suçlu benim ben yaptım beeennn
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl mutlumusunuz derken ben tekim başkası yok tek suçlu benim ben yaptım beeennn Ahhaa Demek tek başına yaptın,o zaman mutlu musun he
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Ahhaa Demek tek başına yaptın,o zaman mutlu musun he işin ne kardeşim çalışcan tabii
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl işte geldim burdayım.. ama leviathan kardeşi üzgün gördüm.. boşver herşey olacağına varır sen kendine inan gerisi hikaye, tabii çalışmanda şart ama kasma
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl işin ne kardeşim çalışcan tabii Sağlımızın yerinde olsunda çalışalım
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Sağlımızın yerinde olsunda çalışalım öyle tabi Allah sana zihin açıklığı versin kardeşim
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl işte geldim burdayım.. ama leviathan kardeşi üzgün gördüm.. boşver herşey olacağına varır sen kendine inan gerisi hikaye, tabii çalışmanda şart ama kasma Yok üzgün değilim ama içimde biraz endişe var aslında(kazanamamak adına)yaapıcaz bakalım bi şeyler(zorunlu değil mecburi )
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl öyle tabi Allah sana zihin açıklığı versin kardeşim Abi yemin mi ettin her topikte beni ağlatmaya ? Çok sağol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.