Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ne kadar kilosu kardeşim iimi alalımmı ? iftarda yeriz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ne kadar kilosu kardeşim iimi alalımmı ? iftarda yeriz agaya beleş afiyet olsun al iftarda ye Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 agaya beleş afiyet olsun al iftarda ye o zaman akşam misafirim ol leviathanda gelsin iftar edek ha Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 o zaman akşam misafirim ol leviathanda gelsin iftar edek ha tamam iftara sendeyiz ne yapcan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 tamam iftara sendeyiz ne yapcan sen gelde istediğini yaparız olmazsa içli pide yaptırırız... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sen gelde istediğini yaparız olmazsa içli pide yaptırırız... ooo tamam yaw karnım acıktı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 o zaman akşam misafirim ol leviathanda gelsin iftar edek ha Ben bunu da ciddiye alıyorum,akşama sizdeyim.Baklavada alıyım gelirken bari Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben bunu da ciddiye alıyorum,akşama sizdeyim.Baklavada alıyım gelirken bari ciddiye al tabii, ayıp ediyosun başımın üstünde yeterki gelin iftar dediğin nedir başka şeyle korkut beni kardeşim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ciddiye al tabii, ayıp ediyosun başımın üstünde yeterki gelin iftar dediğin nedir başka şeyle korkut beni kardeşim Korkması gereken benim çünkü İzmit biraz uzak bana Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Korkması gereken benim çünkü İzmit biraz uzak bana bak ona diyebileceğim tek şey kalacak yerimizde var Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 bak ona diyebileceğim tek şey kalacak yerimizde var Oohhh tamam geliyorum,işide bırakıyorum.Sizin orda tatilimi yapıp gelirim ondan sonrada da össye hazırlanmaya başlarım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Oohhh tamam geliyorum,işide bırakıyorum.Sizin orda tatilimi yapıp gelirim ondan sonrada da össye hazırlanmaya başlarım çok çalışman lazım çooooookkkk Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 çok çalışman lazım çooooookkkk Sorma hemide heççç sormaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sorma hemide heççç sormaaa yaranı deştik galiba Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yaranı deştik galiba Evet mutlu musunuz? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Evet mutlu musunuz? mutlumusunuz derken ben tekim başkası yok tek suçlu benim ben yaptım beeennn Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 mutlumusunuz derken ben tekim başkası yok tek suçlu benim ben yaptım beeennn Ahhaa Demek tek başına yaptın,o zaman mutlu musun he Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ahhaa Demek tek başına yaptın,o zaman mutlu musun he işin ne kardeşim çalışcan tabii Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 işte geldim burdayım.. ama leviathan kardeşi üzgün gördüm.. boşver herşey olacağına varır sen kendine inan gerisi hikaye, tabii çalışmanda şart ama kasma Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 işin ne kardeşim çalışcan tabii Sağlımızın yerinde olsunda çalışalım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sağlımızın yerinde olsunda çalışalım öyle tabi Allah sana zihin açıklığı versin kardeşim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 işte geldim burdayım.. ama leviathan kardeşi üzgün gördüm.. boşver herşey olacağına varır sen kendine inan gerisi hikaye, tabii çalışmanda şart ama kasma Yok üzgün değilim ama içimde biraz endişe var aslında(kazanamamak adına)yaapıcaz bakalım bi şeyler(zorunlu değil mecburi ) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 öyle tabi Allah sana zihin açıklığı versin kardeşim Abi yemin mi ettin her topikte beni ağlatmaya ? Çok sağol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.