Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ben çağrışıyım o zaman; gülll=kızgın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ee hangisini çağrışıcammm Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 tabi ki kızgına; celine gulll yazdı ya; bende çığrıştım kızgın olduğum aklıma geldii Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 kime kızdın gıı (bu durumda ben meraklı melahat olyorum ) kızgın => mutsuz... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 susurluk.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 susurluk.. senın başına gelcek olan tarafımdan(neyın var yaw,dövcem abım olmasan pek bi soğuksun) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Kız nerden çıkarıyorsun ya bunu. Yarın tırmanışa gidecem ya,bu gün duvarda antrenman yaptım biraz onun yorgunluğu vardır.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen kelime yazmamışsın ama ben spordan bahsettiğin için, zeki, çevik ve ahlaklı diyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gerçek bir önder Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.