Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 aciz ve aşure nohut ... Hayırdır kankim Çerez.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Hayırdır kankim Çerez.. kankim şimdi sen aciz demişsin, taş yüreklide aşure demiş senden sonra yani acizden aşure nasıl çağrıştırdı onu çözemedim bak şimdide çerezden cem yılmaz çağrıştırmış kara şimşek Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Asfallttt ağladııı beee Seni tebrik ederim taş yürekli Hacı Murat Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ikiside a ile başlamıyormu tamam tamam bu oyunu bilmiyorum kabul adıyaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ''Oyun çok basit bir kelime yazıyorum ve alttakine ne çağrıştırıyorsa o da başka bir kelime yazıyor '' ARMAN anladın mı şimdi, taş yürekli mi desem taş kafalı mı :P adıyaman bana kahta yı çağrıştırdı taş yürekli , bakalım kahta sana yine hangi tuhaf şeyi çağrıştırcak Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 dönme dolap hmmmmmm eeee uuuuuuu hamsi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 aferin taş yürekli, maaşallah öğrenme hızın süper elazığ demek kuşum sen de mi? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Kıyamam ben size Atlı karınca Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.