Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 sevgi güzellik ister gülüm,güzellik emek ister,güzellik tende değil gülüm,yürekte ateş ister... valla kızılırmak'ın sarkısını çagrıştırdı... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 banada nedense şimdi birden Taksim i çağrıştırdı Alala... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 istanbulu çagrıstırdı valla Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 sen izmirli değilmisin Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 asitane istanbulun eski isimlerinden biri smyrna da izmirin eski ismi bende ne lüzumsuz bilgiler adamıyım dimi.. izmire geliyimde gezdir benii walla hiç gelmedimm gitmedim diyorumda bana küfür ediyo arkadaşlarım Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 yok yok söyledigin iyi oldu,ilk dank etmedi böyle...bilgilenmiş olduk böylece,bana da ayıp yani... izmir güzeldir bak,yani orda oturdugumdan söylüyorum deniz,çim,kemeraltı kıroları,vapur sefaları,alsancak ayyaşları....süperdir Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 kızlarıda güzelmiş ama. ama sen varsın zatenn. ama tama gelmiyim sen kötüledin bayaaaaa.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 ya yok kötüleme olarak alma bunları,kıroları olmazsa olmazı zaten,ayyaşlarını ben cok severim şahsen sohbetleri cok iyidir,aklı başında birçok insandan daha fasla... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 ben forumdan yazıyım el alışkanlığı.... banamı dedin uyumluyu bana dediysen bravo valla anlamışşsın çok uyumluyumdur topici düzeltiyim uyumlu giyim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 takım elbise............... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.