Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 american history x zencinin öldürülüş sahnesi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Evren.. (avatarın artos'u çağrıştırdı(yanlış hatırlamıyosam)) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 kuzen bilmiyorum ki lilac olabilir yani Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bicibici jön bu ne bana banyoyu çağrıştırdı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 jön bu ne bana banyoyu çağrıştırdı bır gun adanaya gelırsen yedırım sana cok guzel tadı var bunun ıcıne vıskı ve absolute koyuyolar ıste o zaman super oluyo oyunu devam ettıreyım. tellak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ayyyy çok güzel gözüküyoo jön sırf bicibici yemeğe gelcem adanaya bende hamam diyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 adanada yazın vazgecılmezıdır bu takunya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.