Φ femalexx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 poaça (kahve poaça fix kahvaltı menüm ) Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 kizil yildiz belgrad Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 çimen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 böcek... angel sanki önceki avatarın daha mı güzeldi Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 küçük canlı hangisiydi o bir türlü karar veremedim bi de ikide bir avatar kaybolup duruyor imdat dedim bi ara hangi olduğunu söyle değiştireyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 küçük canlı hangisiydi o bir türlü karar veremedim bi de ikide bir avatar kaybolup duruyor imdat dedim bi ara hangi olduğunu söyle değiştireyim tamam işte bundan bahsediyordum zaten. bu bebekli olan çok hoş, bunu demiştim... bi ara bi baktım küçük bi kız gözlerini açıp kapatıp duruyodu... e. coli...... ya arkadaşlar aklıma mikrobiyoloji dersi geliyo, kapatsak şu bakteriler, küçük canlılar muhabbetini üniversite diye devam etsek... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 fen edebiyat fakültesi Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 ankara universitesi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.