Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl ben Paprika dan sora Macaristan demistim, ama gec kalmisim... ve koz diince aklima bi si gelmio... öfff amma aciklama yaptim yaaa... buyrun sira sizin...
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl muaşeret alaturka paprikayla macaristan arasında ne bağ kurdun ki
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl muaşeret alaturka paprikayla macaristan arasında ne bağ kurdun ki macar arkadasim vardi hep paprika yerdi Macarlarin paprikasi, kirmizi biberi meshur... sanirim Osmanlidan kalma... ama yinede macar paprika bilionio....
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl alaturka;sirami sana saviyorum,buyrun efendim kelimemiz, muaseret
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl paprika diyince dünyada tinto bras ın ünlü erotik filmi gelri tabi paprika lakablı olan abla.
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 19 yıl yaw doga cok mersi de ben o kelimenin ne anlama geldigini bile bilmiom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.