Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl Kesinlikle çare değil,sadece saçma bir kaçış şekli.. hangisini çağrışayım
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl bende SON dedim onun içinn sonra bunun çaresi neyi çağrıştırıyo gibilerinden sordum ama yanlış anlaşıldı...
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl hyrr asılll bnimm iyimserrr sana nee oluyooo hadee devamm ettiriyimm o zamn: okul
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl yaww sn de ammma 'BEN'cil çıktınn iii okuldaa sen ol o zamn seni mi kırcammm sen bnde arabayı çağrıştırıonn
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl si acaip bişiyi çağrıştırıyo adı dilimin ucunda ama e........ yle mi başlıyodu???
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl yaaaaaa bnii delllendirmeee bn dee çağrıştırıyımm o zman ne desem ne desem ö.... mü desem e.... mi desem????
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl egzo daldin evet die neye evet dedin???????????????????????????????
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl ne bilim işte söylüyorum, sen idare et beni bugün hade devam ettireyim kankiler
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl bide ben... ben kaçtım görüşürüz arkadaşlar, Allah çenenize zeval vermesin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.