Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl topic.......emek......siyahx..yıkım......... mause........iki tık tık......ben.......yıkılmadım ayaktayım
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl mause........iki tık tık......ben.......yıkılmadım ayaktayım tamam işte kaşığada ihtiyaç kalmadı mause ile tık tıkı tık tıkı aman ohhh ben koptum yanlız şuan
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl tamam işte kaşığada ihtiyaç kalmadı mause ile tık tıkı tık tıkı aman ohhh ben koptum yanlız şuan tamam ekzocum sakin ol hararetin yükselcek yoksa
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl tamam işte kaşığada ihtiyaç kalmadı mause ile tık tıkı tık tıkı aman ohhh ben koptum yanlız şuan süpersin egzo yaaa
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl süpersin egzo yaaa su varmı katre a hararet olayı varya... aman boşver ya nerde kalmıştık ohh ohh aman
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl su varmı katre a hararet olayı varya... aman boşver ya nerde kalmıştık ohh ohh aman neyse egzo topici sulandırdık iyice devam edelim kaldığımız yerden hararet
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl neyse egzo topici sulandırdık iyice devam edelim kaldığımız yerden hararet iyi ya tamam o zaman egzost
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl ne küsel dimi erkeklerin hemen hemen hepsi piskopat çünkü hergün yüzlerine jilet sürüyorlar ama bayanlar öylemi envayi çeşit kremle bakıyorlar yüzlerine bizde sürüyoruz bişeyler ama nereye kadar bakım maskesi, piling, temizleme jeli, fondoten, krem ve sayamadığım biröok cilt bakım malzemesi :)
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl Erken aşk yalayanlar......... Yalayanlar mı? Ne demek istediğini anlamadım açıkçası
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl yalayarak nasıl bitirmiş kocaman şeyi beee demekki aşk göründüğü gibi kocaman değilmilş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.