Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl iksir den banu Alkana nasil baglanti kurdun Golgi merak ettim dogrusu, müthis bir beyin olmali senden Banu Alkan demisken 90-60-90
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl ben mütehitmiyim benim sitemmi vaaaar (banu alkan) hıh???ne alaka???? forumun tıkandığının resmidir
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl ıyyyyy...bira..... ya şöle içtiğimde midemi bulandırmıcak bi karışım bilen var mı.... kelimem: karışım aman tikkat ette kusma.....su iç bire bir keser bulantını......
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl hıh???ne alaka???? forumun tıkandığının resmidir şöyle hatırlatıyim sana hani bi reklam vardı ixir kesteneci vardı banu alkan geliyodu hatırladınmı kerdeş?? bu arada süpürge-ev işi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl şöyle hatırlatıyim sana hani bi reklam vardı ixir kesteneci vardı banu alkan geliyodu hatırladınmı kerdeş?? bu arada süpürge-ev işi yuh be Golgi bu ne dahiane bi cagrisim... ayrica iki de bir pisti oluyosun benden söylemesi... yemek ------> iftar
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl yuh be Golgi bu ne dahiane bi cagrisim... ayrica iki de bir pisti oluyosun benden söylemesi... sende yapma kardeşim pişti falan alla alla birazcık bekle düşün belki golgi yazıyordur die yemek ------> iftar öyleyimdir ama hatırladınız dimi şeker-elma
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl dudak yaw ne hızlısınız...şekere dudak yazana kadar araya elme girdi... kurt diyim bare
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Tavla tavla beni tavla tavla pulları zarları tavla tavla beni tavla vallahi geldim oyunaa mirkelam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.