Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl Eski gunler bir asri asinca Antika degeri oldugu icin suan muzede dinleniyor emekliligin tadini cikariyor
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 16 yıl bu başlığı açan zat neredesın ne msn den ne cebınden ulaşamıyorum
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 16 yıl mavim nerdesin ? sercan izmitte gitti sen gittinmi memlekete acaba ?
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 16 yıl mavim nerdesin ? sercan izmitte gitti sen gittinmi memlekete acaba ? geldim,geldim canım,memleketteydim,apar topar gittim,bu sabah döndüm.Gitmemin nedenini az çok biliyorsun,asilik yapmamak için gitmeliydim msn de yazarım sana Sercan demişken,tam Diyarbakıra indim ki,amanın Sercan'dan bi mesaj;diyo ki,benim İzmir'den gelmeye niyetim yok,hahahahahaha,bi hafta sonra kolaysa dönmesin,bi de hava atıyor bana Hakikaten Mavi küstü bize galiba, uğramıyor kaç gündür... Küser miyim size,küstüğüm zaman sadece küsmem,forumu dağıtır gederim(admin duymasın,kısar )
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl bu başlığı açan zat neredesın ne msn den ne cebınden ulaşamıyorum Ulaşamıyınca fena bişi demişsin ama..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl "şu Sivasın elinde sazım çalınmaz,güllerim yandı yüreğim dayanmaz..." türküsüyle burdayım....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.