Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Ödül veren arkadaşlara teşekkürler.. İnsanlık dalında hepinize altın portakal...)) Saygılar-Sevgiler... saygı sevgi dalında:krala altın pırtıkal Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 O da ne.. Portakalın evrimleşmişimi..? Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 O da ne.. Portakalın evrimleşmişimi..? bu cins portakal çok kıymetli koskoca forumda bi seni layık gördüm bak Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 kıskanma kıskanma sende yok diye zeka senimi kıskancam........... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bu cins portakal çok kıymetli koskoca forumda bi seni layık gördüm bak Eh ne diyim.. Sağol.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Bir çok kez bir çok topicte ödüller verip durduk birbirimize.. Geçtiğimiz yılın özet ödülleri.. Buyrun.. Media Forum en iyi erkek yazar: Bozan Media Forum en iyi bayan yazar: Alaturka En sevilen bayan üye : Made İn Turkey En sevilen erkek üye : Azizilturco En iyi ciddi konular yazarı erkek : Kralx En iyi ciddi konular yazarı bayan : Zeynoo En iyi tartışmacı erkek : Cyrano En iyi tartışmacı bayan : Tania Hayde En iyi duygu yazarı erkek : Lotsoul En iyi duygu yazarı bayan : Karçiçeği m En iyi insan ilişkileri değerlendirmesi bayan : Mystic River En iyi insan ilişkileri değerlendirmesi erkek : Sezar 1 En iyi şair yazar bayan : Aşkmiracle En iyi şair yazar erkek : Johnyalker En iyi çıkış yapan yazar bayan : Mineu En iyi çıkış yapan yazar erkek : İlbey 26 En fanatik sevilen erkek üye : Golgi Aygıtı En fanatik sevilen bayan üye : Mara Bulge Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 sewginize sadık kaliciğim...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Ben sizin için varım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 unutmuşum bu topiği ben bea en yakın hissetme dalında meydün en kankam karçiçeği en fırlama dalında azizl en zeki kral en efendi erbay en delikanlı bütün erkekler (burda ayrım olmaz ) en sempatik arman en şair ruhlu gece yağmuru en çiçeksever angel en özlediğim mara en şirin cerenimoo en iyi çıkış mineu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 unutmuşum bu topiği ben bea en yakın hissetme dalında meydün en kankam karçiçeği en fırlama dalında azizl en zeki kral en efendi erbay en delikanlı bütün erkekler (burda ayrım olmaz ) en sempatik arman en şair ruhlu gece yağmuru en çiçeksever angel en özlediğim mara en şirin cerenimoo en iyi çıkış mineu teşekkür ederim...sıcak kanlıyımdır huyum kurusun...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 teşekkür ederim...sıcak kanlıyımdır huyum kurusun...... öyle bi şey söylemedim ki... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ülen sen benmi en fırlama ? ben senin eline su dökemem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 öyle bi şey söylemedim ki... söylesen zaten şaşarım...... allam yaaaaa ben yakınlık göstermesem sen nasıl yakın hissedecen......sanki yakınlıktan kastın karşı komşunum senin töbe töbe........ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 söylesen zaten şaşarım...... allam yaaaaa ben yakınlık göstermesem sen nasıl yakın hissedecen......sanki yakınlıktan kastın karşı komşunum senin töbe töbe........ hehe yok ben sıcakkanlı demedim onu demek istemiştim sende hemen bagrıyon he... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 hehe yok ben sıcakkanlı demedim onu demek istemiştim sende hemen bagrıyon he... ben bağııırrrrmmaaaaaadıııımmm ssaaaaaannaaaaaaaa Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 yorum ve düşünceleriyle en beğendiğim:şevval,karçiçeğim,taniahayde,mohican,emily pandora,zeynoo,... en sevdiğim:niko,şevval,... en şeker:azizil,golgi,angelflower,... en arsız:vakana(adrenalin) portakalların hepsindn bir tane aldı çünkü... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 yorum ve düşünceleriyle en beğendiğim:şevval,karçiçeğim,taniahayde,mohican,emily pandora,zeynoo,... en sevdiğim:niko,şevval,... en şeker:azizil,golgi,angelflower,... en arsız:vakana(adrenalin) portakalların hepsindn bir tane aldı çünkü... cerenimoo sende benim forumda iyki tanımışım dediğim arkadaşlarımdan birisin teşekür ederim bende samimiyetinden ve sevecenliğinden ve bizi birbirimize yakınlaştıran değerlerimize istinaden bir altın portakal da benden sana gelsin sevgiler... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 cerenimoo sende benim forumda iyki tanımışım dediğim arkadaşlarımdan birisin teşekür ederim bende samimiyetinden ve sevecenliğinden ve bizi birbirimize yakınlaştıran değerlerimize istinaden bir altın portakal da benden sana gelsin sevgiler... en iyisi mi paylaşalım he? bizi yakınlaştıran değerlerimizin en başında da paylaşımımız gelsin böylece... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 saygısını yitirmeyen herkese altın portakal... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 saygısını yitirmeyen herkese altın portakal... +1 diyor portakalın birini alıyorum............... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Madenimin aldığı portakalı soyuyor ve yarısını yiyiyorum.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 yorum ve düşünceleriyle en beğendiğim:şevval,karçiçeğim,taniahayde,mohican,emily pandora,zeynoo,... en sevdiğim:niko,şevval,... en şeker:azizil,golgi,angelflower,... en arsız:vakana(adrenalin) portakalların hepsindn bir tane aldı çünkü... teşekkür ederim tatlım en iyi erkek oyuncu : arman en iyi kadın oyuncu : gece yağmuru en iyi senarist: made in en iyi yönetmen: adrenalin en iyi yardımcı erkek oyuncu: azizil en iyi yardımcı kadın oyuncu: cerenimooo en iyi film forum imparatorluğu 3 en iyi kostüm :sayman en iyi makyaj mineu umut vaad eden erkek oyuncu : nico umut vaad eden kadın oyuncu : gülsün Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Madenimin aldığı portakalı soyuyor ve yarısını yiyiyorum.. ben de başucuma koyuyorum (tabi diğer yarısını Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 tabi benim elimde aklıyor sıfıra sıfır......bende kumda oynayam bari........ zati portakal ey değildi..... en iyi senarist olmaktan büyük gurur duydum meleğim sağol..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.