Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Hiç önemli değil.. Azminin sonucunda hakettiğin bir ödül.. lafı bile olmaz..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Dansı bıraktım sayenizde.. Jübile bile yapmadım.. Yokum artık dans pistinde..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl herkes birine veriyo.bende sana çok uzaktan altın kivi yolluyorum. üzülme sen hayal et.
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl herkes birine veriyo.bende sana çok uzaktan altın kivi yolluyorum. üzülme sen hayal et. cok tesekkur ederim simdi agliycam saol cok naziksinn bende seni bu altin kivi icin eve yemege davet etsem
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl cok tesekkur ederim simdi agliycam saol cok naziksinn bende seni bu altin kivi icin eve yemege davet etsem asıl sen saol zaten ne zamandır ii bi yemek yememiştim.
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Dansı bıraktım sayenizde.. Jübile bile yapmadım.. Yokum artık dans pistinde.. ? Çok anlamlı olmuş bu kelime...Olaya güzel anlam kattı..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl En özlenen arkladaşı : Gülsün.. Canım vişnem ya nataliaya bi altın vişne o zaman.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl çooook saol. ödülüm çürük bi elma olsun yok ben sana bir altın elma veriom
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bana altından olan bi şey verinde şekli önemli değil yav tamam ozaman sanada 1tane altın muz
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl tamam ozaman sanada 1tane altın muz Muz olmaz onun başka bi anlamı var,tövbe tövbe
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Muz olmaz onun başka bi anlamı var,tövbe tövbe verdikte kabul etmiyosun, vermiyom sana altın maltın
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl verdikte kabul etmiyosun, vermiyom sana altın maltın Allah Allah muzdan başka bi şey yok mu yav
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl sen demedinmi altın olsunda nasıl olursa olsun Dedim ama sor bi kere neden dedim?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.