Φ dowjones Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 mohikan sende az uyanık değilmişsin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yeni bi baslik acmamak icin burdan devam ediim dedim, sonucta konular heo ayni kadin erkek iliskileri Sizce ideal bir iliski nasil olmali? ben iliskimde sunu veya bunu ariorum ancak o zaman multu olurum dediginiz seyler nedir? uzun ömürlü, sayglikili, düzgün, sevieli bir iliski nasil saglanir? gecenlerde is arkadasimin iliski problemlerini dinledim ve aklima bu sorular geldi... ve sizinde fikirlerinizi merak ediorum ... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Yeni bi baslik acmamak icin burdan devam ediim dedim, sonucta konular heo ayni kadin erkek iliskileri Sizce ideal bir iliski nasil olmali? ben iliskimde sunu veya bunu ariorum ancak o zaman multu olurum dediginiz seyler nedir? uzun ömürlü, sayglikili, düzgün, sevieli bir iliski nasil saglanir? gecenlerde is arkadasimin iliski problemlerini dinledim ve aklima bu sorular geldi... ve sizinde fikirlerinizi merak ediorum ... çiftlerin kendilerine ve karşısındakine tamamen güvenmesi çok önemlidir bence.ve uzun ve sağlıklı bir ilişkinin temeli saygıdan geçer,saygınızı kaybettiğiniz anda sevgi de bitmeye başlayacaktır.ve dürüstlük te önemli ,gerisi oluyor zaten.ama nekadar anlaşırsanız anlaşın mutlaka kafanızın uyuşmasına önem gösterin derim ben,aksi halde sadece aşk meşkle olmaz bu işler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Bu topicde neler olduğunu biri bana rapor etsin.. Yarın sabah masamda istiyorum..)) Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 HER KİŞİYE KİM ŞERBET İÇÜRDİ TABİB-İ ŞEHR DERD Ü ELEM OL DEMDE EYLER ANUN İŞİN ZEHR. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 KAMYONLAR KAVUN TAŞIR ben hep seni düşünürüm Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 KAMYONLAR KAVUN TAŞIR ben hep seni düşünürüm ceviz kırayım yersin... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 benim bu tv ye çıkanlardan duyduğum taşıma lafından anladığım,erkeğin gözünü kadının yaptığı,yaşadığı bi çok şeye kapayabilecek kadar geniş olması,,,,hatta bu genişliğin cebinde de olması... saygılar.. ya bu kızı sevmeye başladım iyi ki kardeş olmuşuz.. mohikan sende az uyanık değilmişsin nereden içab etti atlamışım ??? interlokumum yazmasa görmeyecektim ceviz kırayım yersin... ne cevizi hem bu lafı ben söyleyecektim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Ol parmağındaki zerafete meftunum.. Doldur aşk şarabından ölmeden içeyim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.