Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Kanalin birinde magazin programi izlerken yine, bi hatunun aradigi erkegin tarifini verirken... beni tasiyabilmesi önemli dedi... Bende o gün bu gün düsünüyorum bu tasima tasitma olayi ne dir die? Erkekler nasil kadinlari tasiyamazlar, böyle dertleri endiseleri varmidir gercekten? Bu nasil is aklim ermio acikcasi, ve böyle birseye Türk toplumunda sahit oldum... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 ya bu taşıma olayını ortaya atanlar genelde şekilci ve kendini beğenmiş insanlar.aslında o programda kadın şöle demek istiyordu:ben komplexli biriyim.çok güzel olduğumu düşünüyorum.bundan emin olmam ve bunu ispatlamam için yanımdaki erkeğin çok yakışıklı olması gerekir.bu güzellik konusunda bi örnek,popülerlik,zenginlik içinde aynı durum geçerli tabi.bu gösteriş icabı bi ilişkide böle olabilkir ancak öyle bir insanla beraber oluyum ki herkes çatlasın gibi bi düşünce güdülüyo muhtemelen Alıntı
Φ Khalimero Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Belkide güçlü kuvvetli kaslı yapılı olmalı demek istedi canım niye iftira atıyosunuz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Böyle bir beraberlik yerine, bin sene yalnız kalmayı tercihederim.. Ne kadar düzeysiz ve ne kadar boş.... İnsan vitrin mankeni olmamalı... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Dielim ki esinizin egitim seviesi sizinkinden yüksek, veya sizden daha fazla maas alio... ve hatta her ikiside söz konusu..vb.. o zaman kadini tasiyabilmek gibi sorun cikar mi erkekler icin? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Dielim ki esinizin egitim seviesi sizinkinden yüksek, veya sizden daha fazla maas alio... ve hatta her ikiside söz konusu..vb.. o zaman kadini tasiyabilmek gibi sorun cikar mi erkekler icin? İster istemez çıkacaktır çıkar da ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 ata erk bi toplumuz di mi en neticesinde... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Tamamen güçle alakalı bişi aslında erkek her zaman rahat olmak ister bir erkeğin rahat olabilmesi için gururununda rahat olabilmesi gerekir eşinden az kazanan ya da az eğitimli bir erkek her zaman için kendini zayıf ve rahatsız hissedecektir ... Doğruya doğru erkeklerde durum budur . Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 evet bencede bu böyle, erkekler böyle durumda kendilerini zayif ve rahatsiz hissediolar.. ama bana göre esinden daha az para kazanan, ve egitimi seviesi düsk olan erkek gücsüz diildir, ama böyle nedenlerden dolayi özgüveni sarsiliosa ve kendini zayif hissediosa, o zaman gercekten gücsüzdür... sahsi fikrim benim böyle, ama erkeklerin psikolojisini henüz cözmüs diilim.. ama az kaldi, söyle ömrümün bir 28 senesi daha gecsin belki daha somut fikirlere sahip olurum bir de sey düsünüyorum, aceba erkeklerin böyle konularda kendilerini eksik bulduklarinda zayif hissetmeleri bizim ata erk topluma has bi durum mu aceba, yoksa irk din fark etmeksizin tüm erkekler mi böyle bir zihniyete sahip... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Valla güzelim ben sadece kendi adıma değerlendirme yapabilirim bir de gözlemlediklerim kadarıyla ama bizim türk erkeklerinde durum daha önce bahsettiğim gibidir ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 evet bu yazdiklarina katiliorum askim .... benimde gözlemlediklerim bunlar.... ama erkek kismisi da ne kadar güc meraklisi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 evet bu yazdiklarina katiliorum askim .... benimde gözlemlediklerim bunlar.... ama erkek kismisi da ne kadar güc meraklisi Meraktan çok aslında bu da bir tür tatmin duygusu bebeğim . Yani Erkek doğada güçlü olan taraftır bilirsin kadın onun tarafından korunur ve yine onun tarafından yıpratılır. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Biliorum askim sana katiliorum da, erkegin dogasinda olan bisey... iste sanirim su devirde bir cok evliligin bosanmayla sonuclanmasina sebep bunlar... (beni yine kendimce fikir yürütüyorum) kadin git gide ekomonik bagimsilzigini kazanior ve erkekte bu yüzden git gide kendini gücsüz hissedior sanirim... Erkeklerin bu alismadik durumun karsisinda bocaladiklarini anlayabiliorum, ama beni kafama takilan soru... neden erkekler güclerini böyle yüzeysel seylere bagli oldugunu düsünüyorlar? Oysa erkeklerin kadinlarina verebilecek cok daha degerli seyler var, mesela ilgi, sevgi, sefkat gibi... Bu sekilde kadinlarin duygularina hitap ederek cok daha güclü olacaksinizdir, ama bu da isin zor tarafi iste... maddi yönden kadini baglamak daha kolaydi zamaninda.. ve sözüm kesinlikle meclisten disari askim... simdi seninle sanki atisir gibi olduk, ama ortaya konusuyorum... ben zaten kulun kölen olmusum ERKEKLER DE AĞLAR Kederler vardır yağlı bir ilmek gibi Dolanır boynumuza kör gecelerde. Bir boşlukta durmadan sallanır insan Ki ağlamak son çaredir o yerde. Gözyaşı... O ilk isyanı çocukluğumuzun Bir nehrin yatağından ilk taşması, Yaşamak, sele boğulması arzuların Ve nehirlerin sonunda bir denize karışması Ölür zamanla anılar, dostlar, sevgiler Bir yürek ne kadar dayanır bu özleme? Çalgılar çalmaz olur, şarkılar biter O yer son çizgidir erkekte direnmenin, Son gülüş de uçar gider dudaklarından Bir damla yaş süzülür solgun yanaklarından. Ümit Yasar Oguzcan en güzelini yine sair söylemis aglayabilen erkegi gücü inanilmaz .... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 walla benim için hiç farketmez hatun çalışsın ben ev işlerini yaparım ne var ne yoksa halının altına depolarım. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 walla benim için hiç farketmez hatun çalışsın ben ev işlerini yaparım ne var ne yoksa halının altına depolarım. bak buna inanirim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 yani bence yakışması gibi bi şey olabilir Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 evet bak bu olabilir, yakismak önemli... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 evet bak bu olabilir, yakismak önemli... önemli olan sevdanı taşıyabilmesi seni takmamış seni görmemiş umrunda olmamışın neye yarar cindy olsa Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yakismak filan demisken, bir ciftin birbirine yaksitigi nerden anlasilir.. kafa yapisi ayni mi olmali, yoksa karsindaki insanin farkil olmasi mi iyidir Ilk bulusma noktasi asktir, ama ask bir zaman sonra sekil degistirir ve gerie kalanlarla yetinmek zorunda kalirsin... ve asil önemli olan bu askin artiklari gibi görünen ama bir iliskinin saglikli bir sekilde yürümesi icin gerekli olan unsurlardir... Güven, paylasim, anlayis, saygi, sevgi, sadakat, ortak noktalar, ortak hedefler... Ilk bulusma noktasindan sonra adim adim ilerlemek ve bu saydiklarimi elde etmek icin ortak noktalar ne olmali sizce? Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 öyle ya.. ne demişler.. ben güzele güzel demem..güzel benim olmayınca.. önemli olan sevdiğin seni anlasın..sana aynı duyguları beslesin.. duygular karşılıklı olsun.. güzel olan böylesi.. ama bir söz daha vardır.. davul bile dengi dengine çalar.. sonuçta şunu söylemek isterim.. Allah herkese layığını versin.. bu cevabım thelast of mohicanaydı.. senin soruna kendimce şöyle cevap verebilirim alaturka, aslında zıt kutuplar birbirini çekr derler.. buradaki esas olan bence iki tarafın bir şekilde birbirlerini tamamlamalarıdır.. o yüzden farklılıklar bazen iyi olabilir.. ama iki tarafta olması gereken ortak noktalar.. karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve karşındakini değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi kabul etmek olabilir.. tabi bunlar benim şahsi fikirlerimdir.. sevgiler Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ya bu kaçtır anlatıyorum size sevgiye dokunabilrmisin yada aşka? o zaman sevgiyle aşkı dokunabileceğin şeylerle değerlendirmeyin. ulan atasözü gibi oldu. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 evet sebla haklisin davul dengi dengine vurmali kesinlikle, bende bunu ögrendim sonunda.. ama insan dengini bulmasi icin kendini tanimasi lazim ve bu da en zor islerden biri.. ben yine kaptirdim kendimi hayata, aska, felsefeye... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sevgili alaturka, dediğin gibi insanın kendini tanıması gerçekten zor.. çünkü tanıyana kadar hatalar yapıyoruz, üzülüyoruz..belki acı çekiyoruz.. aslında şimdi bile kendimizi tanıyor muyuz bilemiyorum.. ama zamanla ne istediğimizi daha iyi bilir duruma geliyoruz sanırım.. o zamanda aradığımız insanın nası biri olduğu konusunda daha net fikirlere sahip oluyoruz belki.. tabi bunlar benim düşüncelerim.. sevgiler sana Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. dün bunları yazanlara ne oldu bir haftada kendilerini tanımışlar. büyüksünüz Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 havadan nem kapmak buna denir herhalde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.