Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Çok çok güzel bir film. Dünyevi ve tabu her ikisinide çok güzel işliyor, işlemeklede kalmıyor filmi ana temasına doğru yönlendiriyor. Mükemmel yönetim, oyunculuk ve sinematografi diyebilirim. Çok yavaş ilerleyen bir öykü, ayrıca öykünün gidişatını söylemek yerine size öneriyor. Kamera ve öykü büyüklerden çok çocuk karekterlere yönelmiş ve oldukça mükemmel bir yapıt ortaya çıkmış. Filmle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü bu fimi baştan sona izlemeniz gerekiyor. Film çocukların o saflıkla kendilerini keşfetmeleriyle başlıyor ve daha sonra dünyadaki gerçeklerle yüzleşme anına kadar götürüyor. Çok fazla karşılaşılmayan bir durum ortaya çıkıyor. Daha çok şey söylemek istiyorum ama size filmi seyrederek filmin ana noktasını kendiniz keşfetmeniz için burada yazmayı noktalıyorum. Sakın kaçırmayın mutlaka izleyin....

Yönetmen: Julia Solomonoff
Oyuncular: Guadalupe Alonso, Nicolás Treise, Mirella Pascual

post-2-0-55922000-1445902631.jpg post-2-0-38930900-1445902632_thumb.jpg post-2-0-20162500-1445902633_thumb.jpg

Young Jorgelina feels estranged from her boy-crazy older sister, who has entered adolescence and doesn't want to hang around with little kids anymore. Finding refuge in their Boyita camper-van, Jorgelina travels with her father to the countryside, where her lifelong playmate Mario is undergoing some unexpected changes of his own.

Director: Julia Solomonoff
Stars: Guadalupe Alonso, Nicolás Treise, Mirella Pascual

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.