Φ saliha Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Ben foruma yeni geldim. Umarim forum hosuma gider. Simdilik iyiye benziyor. Bakalim konular nasil ortam nasil. saygilarimla Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Ben foruma yeni geldim. Umarim forum hosuma gider. Simdilik iyiye benziyor. Bakalim konular nasil ortam nasil. saygilarimla umarım sana kendimizi ve forumu beğendirebiliriz gayemiz bu olacak bundan kelli hoşgeldin.. Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Hoşgeldiniz... Belki forum için önemli biri olmayabilirsin.. Fakat birileri için dünyalar kadar önemlisin.. Bunun içindirki insanlar ya hayran olacak sana yada düşman veya hiç yokmuşsun gibi kale alınmayabilirsin,yada hiç akıllarından çıkmayabilirsin.. Seviyeli samimi paylaşımlar dileğimle... Sevgi Saygılarımla..... Karsilasma cok güzel. Siirleri cok severim böyle karsilasacagimi bilseydim daha önce gelirdim tesekkürler. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Rica ederim.... Benim karşılamalarım acıdır biraz,bende karşılanmıştım ölmeden (yasaklanmadan) önce... Aci karsilasmalar, asil en güzeli, herkes iyi karsilasir, aci karsilasirsan, bir seyler kazanarak, cikarsin isin icinden. Dileklerin icin tesekkürler. Simdi bende bir siir yazmaliyim dimi ama. ehhhm sey. Yildizlar altinda hic uyumadim... uyumam gerek biliyorum, geceyi öyle sadece bos gecirmemek icin Yildizlarin bana isik sactigini anlamam icin, bir gün mutlaka denemeliyim. Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 mazer, jön ve merve hos buldum. Cok tesekkür ederim ilginiz icin. Gercekci olma inadindayim Mümkün olan umurumda degil Imkansizi istahlar istiyorum (ismet özel) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.