Φ cell-n Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 110 kiloyum ödünç istermisin ya walla marti name mümkünse ben alayım bi 3 kilo yaa sadece 3 hadi olmadı 4 kiloya ulaşmam lazım yani tam fit görünmem içinn sinirimi bozuyo bazen 34 beden rahatlıkla giyiyorum ancak 36 ların bazıları olmuyor , ya mesela bu hafta deli gibi yiyorum ama nnormalde yoğunlukla iştahsız hissediyorum hiç bişeyi şöle iştahla her zaman yiyemiyorumm bazı zamanlar hariç... spirulina verdi eczacı ama o da anlamadım kilo mu aldırıyo verdiriyo mu!! war mı arkadaşlar ısrarla önerebileceğinizz bir hap ve ya şurup ??? doktor iştah açsın diye bi alerji şurubu verdi ama ben önyargılı davranıp işe yaramaz laiittn diyip içmedim .. içmeli miyim sizce yaa .. neyse hoşçakalın Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Benimki Anadolu usulü olacak biraz ama... Süt içine nişasta kat kardeş... Yoğunlaşana kadar karıştır... Sonra afiyetle iç... Çok kilo yapıyormuş... Gerçi lezzetinden içiyorum ben ama... Kilo vermem gerekirse bir başlıkta benim için açarız artık.... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Arkadaşların tarifleri genellikle doğru ve sonuca yönelik şeyler. Bunları yaptıktan sonra doğru yolda ilerleyip ilerlemediğimizi de şöyle test edebiliriz. Eve/işyerine paket servis yapan bir yerden (kahvaltı/öğle/akşam yemeği farketmez) o öğünümüzü sipariş ettiğimizde eğer ki poşetten 2-3 kişilik servis çıkıyorsa, tamamdır. Ayda 5 ila 10 kilomuz ceptedir. Alıntı
Φ ogretmen82 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 nasıl olsa doktor vermiş niye kullanmıyorsun ki. ayrıca doktorun verdiği alerji şurubunun ismi neydi acaba?? ya walla marti name mümkünse ben alayım bi 3 kilo yaa sadece 3 hadi olmadı 4 kiloya ulaşmam lazım yani tam fit görünmem içinn sinirimi bozuyo bazen 34 beden rahatlıkla giyiyorum ancak 36 ların bazıları olmuyor , ya mesela bu hafta deli gibi yiyorum ama nnormalde yoğunlukla iştahsız hissediyorum hiç bişeyi şöle iştahla her zaman yiyemiyorumm bazı zamanlar hariç... spirulina verdi eczacı ama o da anlamadım kilo mu aldırıyo verdiriyo mu!! war mı arkadaşlar ısrarla önerebileceğinizz bir hap ve ya şurup ??? doktor iştah açsın diye bi alerji şurubu verdi ama ben önyargılı davranıp işe yaramaz laiittn diyip içmedim .. içmeli miyim sizce yaa .. neyse hoşçakalın Alıntı
Φ Lady- Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 BENDE KİLO ALMAK İSTİYORUM.TAVSİYE ÜZERİNE BİR ŞURUP ALDIM VE KULLANMAYA BAŞLADIM.ŞURUBUN İSMİ PRAKTEN.ASLINDA ALERJİ ŞURUBU.ECZACIYA DA DANIŞTIM KİLO ALDIRDIĞINI DAHA DOĞRUSU İŞTAH AÇTIĞINI ONAYLADI.BENDE HENÜZ İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM AMA GERÇEKTEN AŞIRI DERECEDE İŞTAHIMI AÇTI VE SÜREKLİ Bİ ŞEYLER YEMEK İSTİYORUM.GÜNDE 3 KERE İÇİLİYO FAKAT TAVSİYEM GÜNDE BİR KERE İÇEREK BAŞLAYIN ÇÜNKÜ İLK İÇTİĞİNİZDE EPEY UYKU YAPIYOR.GECE İÇSENİZ DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ DİREK UYKU MODUNA GİRİYORSUNUZ AMA 2. 3. İÇİŞİNİZDE BÜNYENİZ ALIŞIYOR. Bİ FORUM SİTESİNDE BU ŞURUBU KULLANAN BİRİNİN AYDA 5 KİLO ALDIĞINI OKUDUM VE DENEMEYE BAŞLADIM Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 BENDE KİLO ALMAK İSTİYORUM.TAVSİYE ÜZERİNE BİR ŞURUP ALDIM VE KULLANMAYA BAŞLADIM.ŞURUBUN İSMİ PRAKTEN.ASLINDA ALERJİ ŞURUBU.ECZACIYA DA DANIŞTIM KİLO ALDIRDIĞINI DAHA DOĞRUSU İŞTAH AÇTIĞINI ONAYLADI.BENDE HENÜZ İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM AMA GERÇEKTEN AŞIRI DERECEDE İŞTAHIMI AÇTI VE SÜREKLİ Bİ ŞEYLER YEMEK İSTİYORUM.GÜNDE 3 KERE İÇİLİYO FAKAT TAVSİYEM GÜNDE BİR KERE İÇEREK BAŞLAYIN ÇÜNKÜ İLK İÇTİĞİNİZDE EPEY UYKU YAPIYOR.GECE İÇSENİZ DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ DİREK UYKU MODUNA GİRİYORSUNUZ AMA 2. 3. İÇİŞİNİZDE BÜNYENİZ ALIŞIYOR. Bİ FORUM SİTESİNDE BU ŞURUBU KULLANAN BİRİNİN AYDA 5 KİLO ALDIĞINI OKUDUM VE DENEMEYE BAŞLADIM Aynı şuruptan 1 ay önce bende aldım.. Çok işime yaradı.. Ama ben 5 kilo değil 3 kilo alabildim.. Günde 3 öğün değil artık 6 öğün yemek yiyorum.. Ayrıca gece içme konusunda size katılıyorum.. Adamı uykuya düşürüyor.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Aynı şuruptan 1 ay önce bende aldım.. Çok işime yaradı..Ama ben 5 kilo değil 3 kilo alabildim.. Günde 3 öğün değil artık 6 öğün yemek yiyorum.. Ayrıca gece içme konusunda size katılıyorum.. Adamı uykuya düşürüyor.. Senin kilon fazla değil miydi ? Daha ne alıosun Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Senin kilon fazla değil miydi ? Daha ne alıosun Ne mi alıyorum...? Manavdan 3 kilo domates alıyorum... Yani kızım dediğin şeye bak.. Milletin kiloyla başı dertte olur benim kilosuzlukla----idi.... Yakında o da bitiyor inşallah... Hı birde.. (Kilomu söyletmek için numara bunlar demi?? bilmezmiyim...) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Hadi ya bende kemer patlıcan alıosun sandım ( O senin şeytanlığın Yok öle bi düşüncem benim ) Alıntı
Φ ESRAX Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ya burda ne kadar çiroz varmış.bende tekim sanıyordum arkadaşlar öyle yağlı,şekerli yiecekler,kola falan zararlı . birden kilo alıp göbek yapacağıma böle dal gibi kalmayı tercih ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 ben işe başlayalı 3 kilo verdim şimdi bi kilomu geri aldım Alıntı
Φ Lady- Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 valla öyle yağlı,şekerli şeyler yemedende kilo alınmıyo ki Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 walla arkadasım bu kadar kilo alma istegini anlayabiliyorum cnkü bnde aynı sorunu yasıorum boyum 159cm 45 kiloyum sence bn napayım söle bakalım? Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 arkadaslar szden yardım istiorum artıq iice psikolojim bozuldu cok takıntı haline gtrdm ben bu durumu dedigim gibi boyum 159 cm kilomsa 45,36 beden giyiyorum normalde kilo alıyorum ama yavas yavas halbuki ben biran önce almak istiorum lütfen yardım edin simdiden tesekkürler... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 walla arkadasım bu kadar kilo alma istegini anlayabiliyorum cnkü bnde aynı sorunu yasıorum boyum 159cm 45 kiloyum sence bn napayım söle bakalım? Bende öleyim yalnıs 1 kilo fazlam var senden.. Gayet de memnunum almak istemiorum ben Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 hmm..öle mi?ya hrlde bn cok takıntı haline gtrdm ondan Natalia..kac bdn giyiyorsun pki? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 36 dar, 38 de biraz bol gelio Ortası da olmadıgı için 38.. Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 hmm..bnde 36 bdn giyiyorum..ya yok ben cok taktım en kısa zmnda olabildiince kilo almak istiyorum..senn en byk tavsiyen ne natalıa,yani kilo almak için? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Hamur işi, tatlı, börek vs ye.. Ama bunları hareketsiz kaldıgın bi zamanda ye ki yediklerini yakmayasın Akşam olabilir.. Abur cubur da kilo almana yardımcı olur.. Vitamin türü hap falan da kullanabilirsin.. Eczanelerde bu tür şeyler satılır.. Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 saol natalia yaaa ztn fazla istemiorum bi 3-4 kilo ytr bana ya bişi srcm balık hapı die bi tür kilo aldırıcı ilac var bilio musun?ya eer biliosan sey diicektm onun vücüda bi zararı oluo mu onu bilio musun:D:D:D Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Hiç bilmiorum inan.. Bir tek tadı igrencmiş onun hakkında bilgim var Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 saol natalia tesekkür ederim yinede... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 oglen patetes kızartın aksam makarna yıyın gecede bıra ıcın.ben bu sekılde kılo aldımda.neysekı hareketlı bırıyım aldıgımı verıyorum.mesela bızım evde bı korıdor var hıc bır zaman yuruyerek gıtmem hep kosarak gıder gelırım.valla gercek dıyom bazen elımde olanlar yerlere sacılıyo ama ınsan huyundan kolay kolay vazgecemıyo ıstersenız bana bu huy nerden geldı hıkayesını de anlatayım. ben kucukken cok korkardım.hayaletten ruhlardan ocuden bocuden falan.odadan cıkıp baska bı odaya veya korıdordan gıttıgım zaman arkamdan kovalıyolar sanırdım bu yuzden hep kosardım odalara gırıp cıkarken.sımdı buyudum kokrmuyorum ama huyum kurusn hala kosuyorum :lol: Alıntı
Φ hüzün16 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 oglen patetes kızartın aksam makarna yıyın gecede bıra ıcın.ben bu sekılde kılo aldımda.neysekı hareketlı bırıyım aldıgımı verıyorum.mesela bızım evde bı korıdor var hıc bır zaman yuruyerek gıtmem hep kosarak gıder gelırım.valla gercek dıyom bazen elımde olanlar yerlere sacılıyo ama ınsan huyundan kolay kolay vazgecemıyo ıstersenız bana bu huy nerden geldı hıkayesını de anlatayım. ben kucukken cok korkardım.hayaletten ruhlardan ocuden bocuden falan.odadan cıkıp baska bı odaya veya korıdordan gıttıgım zaman arkamdan kovalıyolar sanırdım bu yuzden hep kosardım odalara gırıp cıkarken.sımdı buyudum kokrmuyorum ama huyum kurusn hala kosuyorum :lol: hehe süpermiş ya... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.