Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kur-an'ı kurşun yağmuruna tuttular..


kralx

Önerilen İletiler

ABD'de Kuran'a ateş açılırken gösteren video görüntülerinin çekilmesi ve bir caminin dışına bırakılması, ülkeyi ayağa kaldırdı, FBI harekete geçti..

18 Temmuz 2006 Salı 12:20

ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın, Kuran'a ateş açılırken gösteren video görüntülerinin çekilmesinden ve bir caminin dışına bırakılmasından sorumlu kişileri yakaladığı bildirildi.

 

FBI Görevlisi Tim Burke, soruşturmanın halen sürdüğünü ve federal savcılar ile ABD Adalet Bakanlığı'na bağlı vatandaşlık hakları bölümü avukatlarının, yakalanan kişiler hakkında suçlamada bulunulup bulunulmayacağı hakkında karar vereceklerini söyledi.

 

Burke, video görüntülerinin çekiminden sorumlu kişilerin ABD'nin Tennessee eyaletinden olduklarını ve FBI ile işbirliği yaptıklarını bildirdi. Yakalanan kişiler hakkında ne zaman suçlamada bulunulacağı hakkında daha fazla yorumda bulunmayacağını veya fikir yürütmeyeceğini kaydeden Burke, sözkonusu kişilerin yakın bir tehdit oluşturmadıklarını kaydetti.

 

Merkezi Washington'da bulunan Amerikan-İslami İlişkiler Konseyi Sözcüsü İbrahim Hooper, ''Kuran'ı öldür'' adını taşıyan video görüntülerinin MySpace.com sosyal çalışma ağı internet servisi tarafından geçen ay yayınlandığını hatırlattı.

 

Konseyin, videonun içeriğinin nefret suçu kapsamına girdiği gerekçesiyle ABD Adalet Bakanlığı'ndan soruşturma yapılması talebinde bulunmasının ardından, video görüntüleri sözkonusu internet sitesinden kaldırılmıştı...(sonsayfa.haber.)

 

 

Lanet olsun başka söyleyecek söz bulamıyorum..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O Yüce Kitaba yapılan bu terbiyesizliği kınamak ta yetmez... Bu ne kin, bu ne nefret, bu ne korku... Bu nasıl bir zihniyet? Bizden bu kadar farklılar işte, bize bu kadar uzak ve bizden bu kadar nefret ediyorlar...

 

Ona kurşun sıkmak, bunun izahı yok... Onu böyle yok edemezler, ne yaparlarsa yapsınlar Allah hesabını soracaktır... Daha fazla söyleyecek söz bulamıyorum...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Genel anlamda turk ve hatta musluman dusmanlıgı zaten var yakın zamanda Hz muhammed 'ın karıkaturunu yapanlar cıkmadımı bence kedı uzanamadıgı cıger mısalı bunlar olucak ama bunun sonucunda nasıl kenetlenecegımız onemlı olacaktır bu arada ınternetde dolanan haberde karıkaturu yapan kısının yanarak can verdıgı haberı dolasmaktaydı? ne kadar dogru bılemem ama

bunları lanetle kınıyıyoruz her ne olursa olsun....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Aslında kuranı kerimi kurşunlamak değil bence olay tüm müslümanlara karşı duydukları nefreti bu şekilde göstermeye çalışmışlar yani ellerinden gelse ki yapmıyorda değiller hepimizin kafasına birer kurşun sıkmak istediklerini söylemeye çalışıyorlar ama ben ilahi adalete inanıyorum herkes layığını bulacak çünkü ALLAH BÜYÜKTÜR.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

TArih cezalarını bulanlarladolu arkadaşim gece yağmuru..

buda demek ki tarih tekerrürden ibaret..

belki yarın belki yarından da yakın güneşli günler..

Elbette ki sabır..

saygıLar..

Kesinlikle sabır..Fakat nereye kadar tabi... -_-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

gece yağmuru arkadaşim bizler kedi kadar sabırlı değiliz iLLa kuyruğumuza basmaları gerekmiyor tırmalamamız için..

Malum biizm siyasiler çok uysal tırmalamaktan ziyade BAtıya yalanmayı. yalakalık yapmayı sürdürdüğü süreçte Bizler ne kadar sabır edebiliriz ben Tayin edemiyorum zamanı ..

SaygıLar..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.