Φ beramert Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 herkesin kendi eğrisi ve doğrusu kendine amaaaa yalan asla derim ben Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 herkesin kendi eğrisi ve doğrusu kendine amaaaa yalan asla derim ben içerde hatunlar var çok guzel gecııyolr gecemı denmes dimi bide üç bes kere daha aynı olay old da yazmaya utandım artık doğru adamımm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 içerde hatunlar var çok guzel gecııyolr gecemı denmes dimi bide üç bes kere daha aynı olay old da yazmaya utandım artık doğru adamımm sen bizi yemiyosun demi meliskoo. bu nedir şimdi ya. nasıl bir insan evladı ''içerde hatunlar var çok guzel gecııyolr gecemı'' bunu der ya. bu lafa söyleyecek çok lafım olurdu ama abdestim bozulmasın şimdi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 içerde hatunlar var çok guzel gecııyolr gecemı denmes dimi bide üç bes kere daha aynı olay old da yazmaya utandım artık doğru adamımm Sen hala nasıl sabrediyorsun anlayamadım.sen bu olay üç beş kere oldu diyorsun ve hala devam ediyorsun, anlayamadım gitti. nedir bu ?senin sinirlerini mi aldılar .resmen kafa buluyo.sen hala bozuk plak gibi aynı yerde duruyorsun ! artık ileriyi görme zamanı gelmedimi ! biz ne söylesek nafile gibi geliyor bana ama neyse iyi düşün artık Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 sen bizi yemiyosun demi meliskoo. bu nedir şimdi ya. nasıl bir insan evladı ''içerde hatunlar var çok guzel gecııyolr gecemı'' bunu der ya. bu lafa söyleyecek çok lafım olurdu ama abdestim bozulmasın şimdi yok yoook bunu demediii adam öyle mı demeliydi içmişim sızmışım diyor işte kibarcasııı belki gerçekten ayyaşın teki içip sızıyor belli mi olur içerden hatun gıcırtısı gelmiyordu ki bunu dediğinde ev gayet sessizdi ortalıksakinleşmiş bişi olmas ya erkek yapınca elinin kiri bu zamanda doğru .....kolay mı bulunuyor wallahi biraz içio biraz aldatıyo biraz yaşlıcana ama olsun Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 yok yoook bunu demediii adam öyle mı demeliydi içmişim sızmışım diyor işte kibarcasııı belki gerçekten ayyaşın teki içip sızıyor belli mi olur içerden hatun gıcırtısı gelmiyordu ki bunu dediğinde ev gayet sessizdi ortalıksakinleşmiş bişi olmas ya erkek yapınca elinin kiri bu zamanda doğru herif kolay mı bulunuyor wallahi biraz içio biraz aldatıyo biraz yaşlıcana ama olsun ya meliskoo istermisin ses çıkmasın diye hatunları boğmuş olsun bu -zırrrr (telefon sesi) -susun lan, sessiz olun! -cıyakkkk!! -ya neden kalbiniz atmıyo sizin Aman Allah'ım katil oldum Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Melişkoo, lütfen canım kendine bu kötülüğü yapma.. Hiç değmeyecek ve sana zamanını boşuna harcatacak insanlardan uzak dur.. Zaman zaman sana bu forumun nerdeyse tüm üyeleri şunu söylemiştir "acele etme melişko,sonunda doğruyu bulacaksın"..Ben yine tekrar etmekten hiç üşenmiyorum ve diyorum ki; Melişko'cum,sana layık olmadığını aslında seninde bildiğin ama sürekli birini bulmak gibi bir saplantısıyla yanlış yollarda yürüdüğün için seni asla yadırgamıyorum ama zamana bırak..Bizler yaşamımız üzerinde söz sahibi olabiliriz ama kaderimizin bazı ana noktaları sadece Allah'ın elinde..Bekle ve gör..Bunların içinden doğruları bulup mutlu olmak yada yanlışları seçip mutsuz olmaksa tamamen bizim kendi irademiz dahilinde.. Sevgiyle kal.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 melisko değerli dostum sankim başka erkek yok...bırak şunu.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 melisko değerli dostum sankim başka erkek yok...bırak şunu.. yok ya.... öle dimeeyin telefonunun sesini kapaması ıyı mı kötü m u ? önemsıyo da kapatıyor dımı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 önemli olan açmaması meliskoo .. ve senin onun hakkında duyduğun endişeler.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Verdiğin bilgilere göre sana göre biri değil.. Bence başlamadan bitir.. Son pişmanlık fayda vermez.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Melişkoo, lütfen canım kendine bu kötülüğü yapma.. Hiç değmeyecek ve sana zamanını boşuna harcatacak insanlardan uzak dur.. Zaman zaman sana bu forumun nerdeyse tüm üyeleri şunu söylemiştir "acele etme melişko,sonunda doğruyu bulacaksın"..Ben yine tekrar etmekten hiç üşenmiyorum ve diyorum ki; Melişko'cum,sana layık olmadığını aslında seninde bildiğin ama sürekli birini bulmak gibi bir saplantısıyla yanlış yollarda yürüdüğün için seni asla yadırgamıyorum ama zamana bırak..Bizler yaşamımız üzerinde söz sahibi olabiliriz ama kaderimizin bazı ana noktaları sadece Allah'ın elinde..Bekle ve gör..Bunların içinden doğruları bulup mutlu olmak yada yanlışları seçip mutsuz olmaksa tamamen bizim kendi irademiz dahilinde.. Sevgiyle kal.. Canım kriptexim neler yazmışım öyle ben tamamen haklısın daha neler oldu neler cok ılgınc seyler... hepsı bır yana koşmamalıyım kaderın pesınden bu kadar. insan aradan zaman gecınce daha dogru görüyor bırseylerı tesekkur ederım bu guzel görüşlerınız ve destegınız ıcın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.