Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

werdim kankim al senin olsun :D şimdi nere gidiyoz sağamı solamı arkayamı :D

yani kankim arkaya gidelimde ezilelim dimi.. :(:D görmüyonmu bizden başkalarıda çekiyo.. :D

ok canem ilk olarak sol ayaktan başlıyoz sonra sağ 4 kere tekrarlıyoz ama dinamik olalım biraz.. :D

• Cevaplar 1b
  • Görüntü 61,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ooo bu ne yf yandık :D az yavaş ayamı eziyon :D

canem ayağının ne işi var ayağımın altında... :lol:

ne diyorsam onu yap bak geri kalıyon.. :D

şimdi 4 kere tekrarladıktan sonra sert bir şekilde sol ayağı arkaya vuruyon..ok mi canem.. :D

Gönderi tarihi:

oke canem :D hee hatrıyom birz annemlerde böle oynuyo bufalo sürüsü geçiyo sanıyom :D yer titriyo onca kişi ayanı vurunca :D

Gönderi tarihi:

oke canem :D hee hatrıyom birz annemlerde böle oynuyo bufalo sürüsü geçiyo sanıyom :D yer titriyo onca kişi ayanı vurunca :D

he öle kankim..en çok o tarafını seviyom zaten ayağı yere sert vurmayı :D aslında bir tane daha biliyom gibi ama o buna göre çoook daha hızlı ve karışık :blushing: neyse biz devam edek kankim.. :D bak yanından amca geçiyo dikkat et kankim ezilcen yf.. :unsure:

Gönderi tarihi:

anam ne edion sen amcacım ya önüne baksana yf :D bu yaşta utanmıyonmu gençlerin arasında cık cık :D biz dewam şimdi netcezz :)

Gönderi tarihi:

şimdi omuzlar havaya kalkıp inicek canem.. :D sonra sağa doğru böle hep ilerliycez kankim.. :D

canem ben kolay anlattım bak uygulamasını.. istersen yapabilirsin evde.. :D bi ara çağır geleyim yanına kankim..alt katta kim oturuyo canem :unsure::D

Gönderi tarihi:

ayy yaşlı bi teyze :D boşwer o 12. rüyasını görüyodur :D

tam karadenizli oldk haa bende bu omuz hareketine bayılıom :D

Gönderi tarihi:

ayy yaşlı bi teyze :D boşwer o 12. rüyasını görüyodur :D

tam karadenizli oldk haa bende bu omuz hareketine bayılıom :D

aman be kankim nedir sizin şu teyzeden çektiğimis ya.. :angry::D ok canem biz devam edelim ama uynırsa ben burda yokum ona göre hea.. :D:lol:

Gönderi tarihi:

aaman uyansın kankim indiririm tencereyi kafasına :D

şimdi ne yöne gidiyozz :D ayy yeşim şu köşedeki çocuğu gördünmüü kızz ne tatlı sana mı bakıo nee :D

Gönderi tarihi:

aaman uyansın kankim indiririm tencereyi kafasına :D

şimdi ne yöne gidiyozz :D ayy yeşim şu köşedeki çocuğu gördünmüü kızz ne tatlı sana mı bakıo nee :D

he evet gördüm kankim.. :wub: kıs görmüyonmu 2 sattir bakışıos... :D:lol: sen devam et kankim dediklerimi yapıver.. :lol:

Gönderi tarihi:

aman yapıyomda ayaklarım birbirine karıştı :D sol ayamı vuruyoz yere sağımı :D

Gönderi tarihi:

aman yapıyomda ayaklarım birbirine karıştı :D sol ayamı vuruyoz yere sağımı :D

kankim solu tabe yf.. :D aman yavaş vur be kankim benim ayak gitcek arada.. :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şarkı değişti be kankim..daha hızlısı çıktı ne etcez şindi.. :unsure::(

Gönderi tarihi:

:D çekilin ulenn .. ay bu çocuklarda wallaa ayak altında geziyolar kankim şunlara para verde lollipop alsınlar :D bana da bi tane ısmarlaa

vurdum şimdi akışına bırakalm sağ sol sağ sol :D

Gönderi tarihi:

:D çekilin ulenn .. ay bu çocuklarda wallaa ayak altında geziyolar kankim şunlara para verde lollipop alsınlar :D bana da bi tane ısmarlaa

vurdum şimdi akışına bırakalm sağ sol sağ sol :D

he anladım canem ben bankayım dimi.. :unsure::D hişşşt küçükler gelin bakem size deniz ablanıs lolipop alcakmış.. :D

ahanda geleyolar kankim hade bakem çıkar bozukları.. :P:D

canem rahat dur oynama bi be kankim paralar düşüyo.. :lol:

Gönderi tarihi:

kızz beni borca soktun gece gece cık cık cık :) all bakim yafrumm.. sende all çocuğum ağlama bakimm hıııı :D lem kavga etmeyinn çok açcsanız yeşimi yiyebilirsiniz dimi yeşim ablasıı..

teyy teyyy :D

Gönderi tarihi:

kızz beni borca soktun gece gece cık cık cık :) all bakim yafrumm.. sende all çocuğum ağlama bakimm hıııı :D lem kavga etmeyinn çok açcsanız yeşimi yiyebilirsiniz dimi yeşim ablasıı..

teyy teyyy :D

kankim ne ettin yaf bunlar sürü halinde geliyolar peşimden yok istemem anam eksik kalsınlar... :unsure::lol:

teyy teyyy.. :D kankim yoruldum ben beaaaaa :sweatingbullets: azcık su içelim.. :D

Gönderi tarihi:

içek kankimm :D kız kovalamasana çocukları allaa allaa :D şarkı değişti kanki angaralı namık çalıyoo arabada beş ewde onbeşş Allaahh Allahhh yandan :D

Gönderi tarihi:

ay deme kankim angaralı namık mı.. :D hemde arbada beş evde onbeş he.. :unsure: kusura bakma kankim çiftetelli babam çok çalar ama hiç sevmem bea.. :D sen oyna kankim ben biraz soluklanayım..küçükler gelin bakem size ne vercem hade..anlaşılan size para vermiyor he kankim gösteririm sana kankim.. :lol:

Gönderi tarihi:

kızz ben veriom sen vermion asıl :D ayy ben nefret ediom o adamdn ıyy :D

Gönderi tarihi:

yok kankim yok sen 1 ytl leri vermişsin oysaki çocuklar yeşillikleri görmüş... :lol: onlardan istiyorlar ben bilmemmi senin ne kısmık olduğunu.. :D

kankim bu dj i işe yaramıyo sen geçsene yerine bak yine romantik şarkı koydu.. :(:D

Gönderi tarihi:
:D yeşillikleride sen ver artık kankm ben zengn diilim o kadar :P
Gönderi tarihi:

hade canem hade.. :D bende zengin değilim kızım nerden çıkarıyon bunları :P:D

neyse kankim be horonumuzda bitti bende bittim valla.. :D

Gönderi tarihi:

hee terledim ayyy :D ama bizimkisi gibide görülmemiştr hea :D

bi yandan erkekleri kesiyz bi yandn horon :D

Gönderi tarihi:

hee terledim ayyy :D ama bizimkisi gibide görülmemiştr hea :D

bi yandan erkekleri kesiyz bi yandn horon :D

sorma kankim sorma.. :D böyle daha eylenceli oldu :D kız ayaklarımız havada mı bi baksana bakim.. :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.