Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 neler olmuş burada hircin madalyayı hak ettin helal olsun Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 neler olmuş burada hircin madalyayı hak ettin helal olsun Hane madalyam nerde Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Hadi edelim ozaman,Zaten bu forumda son günlerimi yaşıyorum Artık ayrılıyorum bu forumdan Hayırdır,neden gidiyorsun ne güzel dans edicektin yahu Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Hayırdır,neden gidiyorsun ne güzel dans edicektin yahu gidiyom işte son günlerimi yaşıyom,aslında gitmek istemiyom ama engeller var Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 gidiyom işte son günlerimi yaşıyom,aslında gitmek istemiyom ama engeller var Muhtemel gidiş sebepleri.. 1- Evlenmek.. (gerçi evlendiğindede girebilir) 2- Okul.. (Bu da engel değil girmemesine,okuldan yada cafelerden bağlanabilir)) 3- Birine yada birilerine kızmak (bu hiç değil, bu sebepten gidenler hep geri döndü) 4- Faturaların kabarık gelmesi sebebiyle internet hesabını iptal etmek.. (kuvetle muhtemel) 5- Naz, kapriz, cilve vs.. (Genellikle butip gitmelerde, ya gidilmez yada nick değiştirilir..) 6- İnternete giremeyecek derecede hastalık yada amaliyat (Alah korusun ama olabilir..) 7- Ölüm (Ne zaman öleceğinibilmediği için zayıfihtimal) Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 engel okul, yatılı okul ama :(Sizden ayrılcağım için çok mutsuzum hepiniz okadar iyi insanlarsınızki anlatamam Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 engel okul, yatılı okul ama :(Sizden ayrılcağım için çok mutsuzum hepiniz okadar iyi insanlarsınızki anlatamam Belki gideceğin okulda internet bağlantısı vardır.. Yada hiç mi çarşıya çıkmıcaksın..? Çıktığında bir cafeden girersin.. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Belki gideceğin okulda internet bağlantısı vardır.. Yada hiç mi çarşıya çıkmıcaksın..? Çıktığında bir cafeden girersin.. YOK ÇIKMAM HERHALDE BİMEM BİLMİYOMKİ Hiç bişi bilmiyom Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 YOK ÇIKMAM HERHALDE BİMEM BİLMİYOMKİ Hiç bişi bilmiyom kıss yurtta kalacaksan eğerki pc mutlaka yurtlarda var yine gelirsin aramıza bekleyeceğiz Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 efet mesela benim trabzonda kalacağım yurdun internet odası var bu sebeple çok mutluyum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 efet mesela benim trabzonda kalacağım yurdun internet odası var bu sebeple çok mutluyum aça hangi okul kıs benim kardeşimde yurtta ve 12 kişiye ait 5 adet bilgisayar var Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bizim okulda bilgisayar odası da var bilgisayar da! Ama internete sadece müdür girebiliyor Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 ben evden bağlanıyorum.her an gidebilirim. sebebine gelince kimse bilemez. tahmin eymeniz pek mümkün deil. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 gidiyom işte son günlerimi yaşıyom,aslında gitmek istemiyom ama engeller var Çok güzel konuşuyorsun gideceksin diye üzülmeye başladım (ben bile üzüldüm ) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bizim okulda bilgisayar odası da var bilgisayar da!Ama internete sadece müdür girebiliyor ooooo bizim okulda müdür yardımcısı filan giriyor.Öyle ayrımcılık yok Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 tam bir dans parçası ebru gündeş tanımam senden başka dans edenlere armağanım olsun Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bende dans etmek istiyorum ? bu dans nasıl oluyor sessizliğin_kızı ban öğretirmisin ? dans edermisin benimle... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bende dans etmek istiyorum ? bu dans nasıl oluyor sessizliğin_kızı ban öğretirmisin ? dans edermisin benimle... ben dansımı tek bir kişiyle ettim ve artık onun dışında etmeyi düşünmüyorum yinede çok teşekkür ederim saolasın Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 şansım yokmuş demek ki? bu kişiyi çok merak ettim çok şanslıymış Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 şansım yokmuş demek ki? bu kişiyi çok merak ettim çok şanslıymış benim şanslı olduğum kesinde o ne düşünüyor bilemiyorum Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 benim şanslı olduğum kesinde o ne düşünüyor bilemiyorum onun düşüncesini bilmiyorsan! tek taraflı bir sevgi galiba bu ??????? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 onun düşüncesini bilmiyorsan! tek taraflı bir sevgi galiba bu ??????? hımm topicler gezildi galiba benden var ondanda vardı diyebilirim yeterlimi Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 hımm topicler gezildi galiba benden var ondanda vardı diyebilirim yeterlimi tam gezemedim ama ? vardı demişiniz ! demek ki bitmiş galiba tek taraflı bir sevgi nereye kadar gider acaba......! gerçi sevmek güzel bir duygu bencede.... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 şansım yokmuş demek ki? bu kişiyi çok merak ettim çok şanslıymış kesin benimdir (puhahaha) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.