Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 şimdi gel edelim dicem ama hastayım canım yaa Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bu gidişle dans eden olurmu ? beni de kaldırın dansa ya... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 İnat değilmi ben dans edecem.. Varmı dans edecek.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 İnat değilmi ben dans edecem.. Varmı dans edecek.. tamam ben geldim Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 şimdi gel edelim dicem ama hastayım canım yaa cnmcm hasta olck zmanımı buldn yf netcm ben şimdi kaldımmı ortada bi başıma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ben sedat.. Siz..? Tanışalım önce sonra kalkarız dansa. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ben sedat.. Siz..? Tanışalım önce sonra kalkarız dansa. ben emix seni tanıyorum ben uzun süre yazmıyom kral x değilmisin yanlışmıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 mantıken sonuç şu:matematiği tam yapamıyorsan bırak hiç öğrenme,dortte dort ınsan değilsen kendını öldür,çok sevmıyorsan terket,dörtte dört anne değilsen çocuğunu bırak vs.. insanız sonuçta,bir musluman elbette örnek olmalı..ama belkı dininı her yönuyle bılıyor ama hepsını uygulamayamıyordur..belkı buna savaş verıyordur yada vermıyordur.. bunları İslamıyetle tartışamazsınız.. ideolojı gıbı sıstemlerin yada dinlerin özü kişiler değildir,içerdiği düşüncelerdir..tartışılacak olan da budur.. karşıdakı ınsan hakaret edıyorsa,küfredıyorsa,çalıyorsa,sızın hakkınıza gırıyorsa;kızarsınız,yakıştıramazsınız tabıkı de.. fakat Allah la kendını ılgılendıren günahını yaşıyorsa bu onu ilgilendırır Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 mantıken sonuç şu:matematiği tam yapamıyorsan bırak hiç öğrenme,dortte dort ınsan değilsen kendını öldür,çok sevmıyorsan terket,dörtte dört anne değilsen çocuğunu bırak vs.. insanız sonuçta,bir musluman elbette örnek olmalı..ama belkı dininı her yönuyle bılıyor ama hepsını uygulamayamıyordur..belkı buna savaş verıyordur yada vermıyordur.. bunları İslamıyetle tartışamazsınız.. ideolojı gıbı sıstemlerin yada dinlerin özü kişiler değildir,içerdiği düşüncelerdir..tartışılacak olan da budur.. karşıdakı ınsan hakaret edıyorsa,küfredıyorsa,çalıyorsa,sızın hakkınıza gırıyorsa;kızarsınız,yakıştıramazsınız tabıkı de.. fakat Allah la kendını ılgılendıren günahını yaşıyorsa bu onu ilgilendırır +1 çok güzel ve son nokta.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ben emix seni tanıyorum ben uzun süre yazmıyom kral x değilmisin yanlışmıyım Hmm emix..evet hatırladım.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 dur canım bu tartışma deil sen tartışma görmemişsin arkadaş bi idda atıo ortaya bende alakası olmadığını sölemeye çalışıyorum şimdi ikinci tom berenger vakası. Dostum ben dizinin adını buldum. One tree hill Beni birine benzetiyorsun herhalde demişsin ama. chad michael murray şimdi sen michael murray misin yani Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 topic karışmış Murti_san dans teklifini kabul ettimde sen nerelerdesin hadi dansa müzik_ irem kölem ol Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Sedelina kaç kere dicem kız kıza slow dans edilmez diye. Ama çok istiyorsan cakkıdı cakkıdı oynayabiliris Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 şimdi ikinci tom berenger vakası. Dostum ben dizinin adını buldum. One tree hill Beni birine benzetiyorsun herhalde demişsin ama. chad michael murray şimdi sen michael murray misin yani :huh: Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 dostum paron konuyla alakasız ama, bu dizinin adı neydi. avatarındaki çocuğun oynadığı dizinin. bir iki bölümüne rast gelmiştim. baya iyi bir şeydi. sonra hiç görmedim. bulaşacak kişi bulamayınca sende nasibini aldın anlaşılan Rockİpsiz kolay gelsin sana Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bulaşacak kişi bulamayınca sende nasibini aldın anlaşılan Rockİpsiz kolay gelsin sana bulaşacak bir şey mi ? bir soru sormuşum arkadaşa. sen bunun neresinde "bulaşmak" gördün. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 arkadaşlarr.. burası dans topiği yaaa.. uyarı alcksınız.. anlamıyorum ki ne war uzatck kapansın knou burda Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 arkadaşım bir şeyi uzattığım falan yok. Sadece birisi kendisine yazılmayan iletilerimi, kafasına göre yorumluyor. birincisi sezon bölümlerinden bazılarına cnbc-e de rastladığım ve beğendiğim bir diziydi. Sonra bir daha rastlamadım. Hiç oturup başından izlemediğim için adınıda bilmiyordum. Başrol oyuncusunun resmini rockipsiz arkadaşın avatarında görünce. Dizinin takipçilerinden olduğunu düşünüp "dostum paron konuyla alakasız ama, bu dizinin adı neydi. avatarındaki çocuğun oynadığı dizinin. bir iki bölümüne rast gelmiştim. baya iyi bir şeydi. sonra hiç görmedim." diye arkadaşa bir soru sordum. Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Burcu bu dansı bana lütfedermisin??? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Burcu bu dansı bana lütfedermisin??? memnuniyetle ederim tech müziği sen seç Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Alex - Aşk senin adın uygun mu??? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Alex - Aşk senin adın uygun mu??? uygun uygun hadi başlayalım Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 dans bitti... tahmin ettiğimden de daha iyiymişsin tşk ederim.. Aysuuuu bu dansı bana lütfedermisin??? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 AYSUUUUU bu dansı bana lütfedermisin??????? Seni tech geçerim bu alemde Olar burcunun arkadaşı benim de arkadaşımdır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.