Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Cyrano eğer islam dinini bilmiyorsan gerçekten anlatayım sana.. Arkadaşım ben günah olduğunu inkar etmiyorum yada dalga geçmiyorum.. İnançsızlar oynarda demedim.. Orada haram olduğu konusunda dalga geçilmiş.. Bende evet haramdır ve bu hüküm inananlar içindir dedim.. Ama dansta ediyorum bu demek değildirki haram değildir.. Evet nikahsız yabancı bir erkele bir kadının bir birine sarılması, dans etmesi haramdır.. Bu budur.. Ne yani bir koz bulmuş gibi oraya oraya ne yazıyorsun onu anlamadım.. kaşımıyorum. önce kendinize bakın diyorum. Bir yandan şöyle dans ederiz, böyle dans ederiz diye burada yazıp. başka topicte, "bu yasak inananlar içindir, inanmayanlar oynasın" diye ders verme. sen dansını et Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 kaşımıyorum. önce kendinize bakın diyorum. Bir yandan şöyle dans ederiz, böyle dans ederiz diye burada yazıp. başka topicte, "bu yasak inananlar içindir, inanmayanlar oynasın" diye ders verme. sen dansını et evet günahsa günahı bize bu topice neden taşıyorsun günahımız burda dans etmekse boş ver yanacak olan biziz sen değilsin dans edecek kimse yokmu benimle Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yaaa.. Doğruya doğru.. Dinini kendin tam yaşamazsan elin adamı gelirseni burada resil eder gider.. Valla rezil oldum..) Neyse Cyrano gel sende dans et partner buluruz sanada.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 evet günahsa günahı bize bu topice neden taşıyorsun günahımız burda dans etmekse boş ver yanacak olan biziz sen değilsin dans edecek kimse yokmu benimle sana bir şey yazan olmadı. yazılan kişide cevabını verdi. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sana bir şey yazan olmadı. yazılan kişide cevabını verdi. yav daha demin kadınla erkeğin dans etmesi haramdır diyordun inançsızlar oynar diyorsun kadın erkek cidden şirinsiniz ya. cevabın bayanlar bölümünde oluyorum ve söz hakkı düştü Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yav daha demin kadınla erkeğin dans etmesi haramdır diyordun inançsızlar oynar diyorsun kadın erkek cidden şirinsiniz ya. cevabın bayanlar bölümünde oluyorum ve söz hakkı düştü o sözler kralx e aitti. ben sadece, perhiz, lahana turşusu örneğini verdim. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sana laf yetiştirmeyeceğim işte dans ediyorum varmı ötesi Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bana ne istediğini yap. "inançsızlar oynar " diyenin sorunu o ayrıca şimdi seninde o "%98 müslüman mı " yazını şuraya pastelesem. cidden bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bana ne istediğini yap. "inançsızlar oynar " diyenin sorunu o ayrıca şimdi seninde o "%98 müslüman mı " yazını şuraya pastelesem. cidden bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu yaz arkadaşım ben günahımıda sevabımıda bilen biriyim ve günahsızım demiyorum şimdi tekvando kursum var oraya yetişmem gerekli belki bu bile günahtır dersin ama bazı densizlerden korunmak için gerekli diye düşünüyorum sana cevapları yarın yazarım bysssssssss Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Cyrano sözlerimi çarptırma.. İtikadi olarak bu hükümler inananlara inmiştir demek istiyorum.. Oynayanların inanan yada inanmayan olduklarını söylemiyorum.. Bakın ne demek istediğimi bildiğiniz halde çarptırmaya çalışıyorsunuz.. Bu ne kadar etik düşünün artık.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Cyrano sözlerimi çarptırma.. İtikadi olarak bu hükümler inananlara inmiştir demek istiyorum.. Oynayanların inanan yada inanmayan olduklarını söylemiyorum.. Bakın ne demek istediğimi bildiğiniz halde çarptırmaya çalışıyorsunuz.. Bu ne kadar etik düşünün artık.. sen ona ne desen boş yorma ağzını boş ver Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 cidden şirinsiniz. biri başka topicte " o emirler, inanalar içindir, inanmayanlar oynasın" der burada bunları yazar. Diğeri başlık açar şöyle der "rabbimiz bize ''insanlar arsından cıkarılan hayırlı bir ümmetsiniz iyiliği emreder kotulukten men edersiniz'' buyururken. onca onca fuhşiyata nasıl izah getiririz" der Ama, Kadın ve Erkeğin dans etmesininde, İslamda "Fuhşiyat" a dahil olan davranışlardan olduğunu bilmez. Kısacası, siz başkalarının inancını tartışmadan önce, kendinize bir bakın. önce siz uyun sonra başkalarının inancını tartışırsınız. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ama, Kadın ve Erkeğin dans etmesininde, İslamda "Fuhşiyat" a dahil olan davranışlardan olduğunu bilmez Arkadaşım haram dedimya daha ne uzatıyorsun.. Ama ben yapıyorum günahımı biliyorum.. Önce imani esasları bir öğrenelim.. Sonra devam ederiz Cyrano.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hah şölee başkasyla ettiğni görim bak napcam senii pştt forumdaki kızlar sizde sulanmayın benim partnerime bakimm tmm tmm kısma dans etmicem senden başkasıyla valla kızlardan korkulur naparsın bilmiyorum artık Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 tmm tmm kısma dans etmicem senden başkasıyla valla kızlardan korkulur naparsın bilmiyorum artık dostum paron konuyla alakasız ama, bu dizinin adı neydi. avatarındaki çocuğun oynadığı dizinin. bir iki bölümüne rast gelmiştim. baya iyi bir şeydi. sonra hiç görmedim. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 dostum paron konuyla alakasız ama, bu dizinin adı neydi. avatarındaki çocuğun oynadığı dizinin. bir iki bölümüne rast gelmiştim. baya iyi bir şeydi. sonra hiç görmedim. birine benzettin heralde ne dizisi dostum yaa ben 23 yıldır görüom bu yüzü Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 noluyo yf iyice karışmış ortalık.. kendini bilmiş gibi görünmek istemediğimi belirtp affınıza sığınarak sölüyorum.. burası dans topiği sanırımm.. tartışma yeri diil Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 dur canım bu tartışma deil sen tartışma görmemişsin arkadaş bi idda atıo ortaya bende alakası olmadığını sölemeye çalışıyorum Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 siz beni dövün oh ne ala:( kimseyi dövdürtmem kim miş o dövecek olan ciddede karşı olan mı? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 lafm sana diil cnmcm [rockipsiz] Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 evet millet tartışmacı günün sitresi ve içindeki bastıramadıkları duyguları bu hale getirmiş olabilir... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ee kardeşmm biz ne diyoruz ki konuşan da sizler diilmisiniz...[kendilerini biliyolar sanırım ] anlamıyorum ben bu milleti yaa.. nese dans etcm benn.. kimle etsem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.